18 COMENTARII

 1. sa mor daca inteleg ce naiba cauta porcaria de twilight in topul asta :)) e cumva un top facut de vreo alta adolescenta disperata dupa gay-ul ala osos??

 2. Twilight?unul din cele mai bune filme?:)
  Prefer sa nu comentez preferintele “cinefililor”,dar nu cred ca acesta poate fi clasat in aceasta categorie:)

 3. =)) Funny topul. Daca Twilight ar fi fost pe primul loc, aia ar fi fost picatura care umplea paharul.
  Filme bune precum Crash, The Prestige sunt pe ultimele locuri, iar Twilight e mult sus.
  Mai mult e de prisos sa comentez. 😐

 4. Acum stiu ca este toata lumea suparata de prezenta lui Twilight, dar… sunt mai multi oameni care cred ca ar trebui sa fie prezent acolo decat cei care ar fi pus alt film in primele 50.

  1200 de voturi au fost impartite in articolul in care se putea vota… twilight a strans suficiente pentru a fi prezent in primele 50.

 5. da,da din matrix doar prima parte e din 99..reloaded si revolutions sunt din 2003,deci puteau aparea foarte bine in top!!

 6. Super melodia de fundal! Felicitari! Parerea mea : ar fi trebuit sa zaboviti un pic mai mult (o secunda) pe fiecare imagine si undeva intr-un colt de sus sa treceti si locul ocupat, ca la un moment dat nu mai realizezi la ce loc esti.
  Pentru cei ce contesta pozitia lui “Twilight” – asta e adevarul – sunt multi carora le place (mie personal nu, si nu-l voi vedea niciodata – am explicat in alt post si de ce), insa ce m-a frapat cel mai mult si mai mult a fost Avatar pe primul loc?! Nu ma asteptam! Era o categorie de CELE MAI BUNE FILME din ultimii 10 ani, nu cele mai tari efecte si cele mai frumoase culori si peisaje!

 7. Nici eu nu sunt de acord cu twilightu da in rest topu e facut impecabil….autoru nu a uitat nici de amelie nici de pearl harbor nici de v for vendeta nici de requiem for a dream…e chiar foarte bun topu…ideea e ca exista 100 de filme de acelasi calibru dar e foarte bun topu

 8. sunt foarte bine alese filmele dar problema e ca mi cautam si eu un film la care sa ma uit si numai 6 filme n am vaz din cele alese inclusiv twilightu:( se putea si mai bine

 9. “Twilight” este abia la inceput. Ca si “Star Wars”, este pe primele locuri in topuri, insa va scadea febra asta dupa acel actor. Nu disperati, va cadea de acolo, de sus, unde se afla acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.