Top 20 filme in opinia lui Quentin Tarantino

10

zz3ce85a0f-550x366

Unul dintre cei mai apreciaţi şi controversaţi regizori de la Hollywood, Quentin Tarantino, îşi prezintă, într-un filmuleţ de circa 6 minute, topul personal cu cele mai favorite 20 de producţii din 1992 până astăzi. De ce 1992? Pentru că acela este anul în care şi-a făcut debutul regizoral cu pelicula “Reservoir Dogs“. Personal, Tarantino mi se pare un regizor foarte bun şi recunosc că am fost curioasă să aflu care sunt cele mai preferate filme ale sale. Multe dintre ele se află şi pe lista mea şi cred că, unii dintre voi, vor constata acelaşi lucru. Iar numărul 1 o să vă dea pe spate 😛 De asemenea, filme ca “Fight Club“, “The Matrix” sau “Speed” se află în topul regizorului. Ţinând cont că el este omul care s-a ocupat de o dramă mult aşteptată, cu Brad Pitt în rol principal (da, despre “Inglourious Basterds” este vorba), eu zic că merită să daţi play. 😀

10 COMENTARII

 1. Misto! Tarantino e un master of puppets si topul lui este tare de tot. Multe dintre ele exista si in topul meu, gen Dogville, Lost in Translation, Fight Club.

 2. @Ankha vreau drept de copyright:))
  😀 Tin minte ce rugaminte am avut si de abia astept the result;):P

 3. @j Multumesc, multumesc! 😀 Nu stiu daca este extraordinara, dar m-am gandit ca nu sunt singura fana a lui Tarantino.

  @Irina Cred ca tocmai mi-ai dat o idee super tare de articol 😀 Iti dai seama ca nu poti sa iti spun, dar o sa vezi in curand 😛 Si, apropo, am terminat ce m-ai rugat acum cateva zile. Daca nu mai stii la ce ma refer o sa vezi saptamana asta 😀

 4. Tarantino asta este supraapreciat, cred ca are pile sau ceva, e un fel de EBA a americanilor.
  am incercat sa vad Dazed and Confused si dupa 20 de minute i-am dat shift+delete,o porcarie recomandata de el ca si filmele pe care le face, vezi: Desperado, From Dusk Till Dawn, Kill Bill,etc.
  Battle royale,de pe locul 1 este bun ,il vausem deja.

 5. Daca nu vezi in Tarantino un geniu, atunci problema nu-i la el.Nu-i nimic supraapreciat, e doar nivelul la care se ridica, “supra”.Singura pila cand vine vorba de cinematografie, e publicul.Daca publicul nu gusta, nu cumpara.Daca el nu cumpara, atunci tu ca regizor sau actor nu rentezi.Poate doar daca-ti finantezi singur filmele si te doare undeva de profit.Excentric sau dornic sa-ti afirmi talentul pe care nu l-ai avut niciodata pentru asa ceva, gen Britney Spears -Crosroads 2002 (2.8/10 IMDB).

 6. Cum sa nu! 🙂 Filmele sunt urmatoarele:

  Battle Royale
  Anything Else
  Audition
  Blade
  Boogie Nights
  Dazed & Confused
  Dogville
  Fight Club
  Fridays
  The Host
  The Insider
  Joint Security Area
  Lost In Translation
  The Matrix
  Memories of Murder
  Police Story 3
  Shaun of the Dead
  Speed
  Team America
  Unbreakable

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.