Top 20 celebrități active în rețelele sociale

4

Personalitățile din lumea cinematografică mai fac uneori o mică pauză și ne oferă o privire în lumea lor grandioasă și ce altă cale mai eficientă decât site-urile sociale? Deși un cont de Facebook este la îndemâna oricui și deja a devenit obligatoriu pentru orice celebritate din generația tânără care se respectă, rețelele sociale sunt atât de diverse încât nu știi peste cine dai și unde. Cei trei mari „monștri” media care au acaparat Internetul în ultima perioadă sunt Twitter, Tumblr și Instagram. Probabil că de primul ați auzit deja și știți că este folosit pentru a arăta „follower-ilor” aproape fiecare gând sau acțiune, într-o limită de 140 de caractere desigur. Tumblr este o comunitate online destinată microblogurilor, acestea putând fi și private și care pot susține diferite tipuri de materiale multimedia. Instagram este cel mai interesant, dacă este să ne luăm după miliardul de dolari pe care Facebook i-a cheltuit la achiziționarea lui, și este un program axat pe aplicarea de filtre digitale unor poze și postarea acestora pe diferite alte site-uri sociale. Dar care sunt cei mai activi actori și regizori în aceste rețele?
1. Ashton Kutcher – cont de Twitter (@aplusk)

Numit de Oprah Winfrey „regele Twitter-ului” în anul 2009, Ashton a avut la un moment dat cel mai căutat cont. Fanii lui au putut vedea chiar și o poză cu fosta soție – Demi Moore – care a făcut vâlvă pe Internet, dar în ultima vreme actorul se axează pe postarea lucrurilor pe care el le consideră amuzante și are un mare avantaj – răspunde la mesaje și foloșește site-ul aproape constant.

2. Jessica Alba – cont de Twitter (@jessicaalba), Instagram și Youtube

Cine ar fi crezut că Jessica Alba se va afla în acest top? Actrița folosește site-urile sociale pentru a da detalii complet nesemnificative despre viața ei, dar în același timp se asigură că fanii ei pot să vadă poze cu cele două fetițe ale ei. Este un utilizator de Twitter înrăit, are câteva filmulețe pe Youtube (unele mai bizare decât altele) și mai nou face parte din comunitatea Instagram.

3. Zooey Deschanel – cont de Twitter (@ZooeyDeschanel/ @therealzooeyd), Tumblr (http://zooeydeschanel.tumblr.com)

Conturile Lui Zooey sunt exact cum te-ai fi așteptat, amuzante, puțin caudate și feminine. Actrița care momentan are propriul serial (New Girl), își încântă fanii cu poze și mesaje despre colegi, animale și chestii pufoase. Dar în spatele acestei imagini, poți observa o anumită profunzime care nu este proprie multor celebrități.

4. Will Ferrel – cont de Twitter (@LegitWillFerrel/ @WillFerrel)

Deși nu este la fel de activ ca ceilalți colegi ai săi și chiar a luat o pauză în urmă cu ceva timp, posturile lui Will sunt amuzante, sunt constant postate pe alte site-uri datorită umorului negru și este de admirat că poate avea atâția fani online fără să pună poze compromițătoare.

5. Joseph Gordon-Levitt – cont de Twitter (@hitRECordJoe), Tumblr (http://hitrecordjoe.tumblr.com)

Postări amuzante, majoritatea axate pe propria companie de producție (hitRECord), iar acestea nu par a fi forțate. Sunt destul de sincere și spontane încât să ne facă să credem că chiar îi face plăcere să interacționeze virtual cu miile de fani.

6. Kevin Smith – cont de Twitter (@thatkevinsmith)

În domeniul divertismentului, Kevin face totul de la producător, actor, regizor, la realizator de comic books și utilizator înrăit de Twitter. Acesta a atras atenția anul trecut când a lansat un adevărat război virtual cu o companie americană de zbor, atrăgând atenția asupra unei întâmplări banale, dar care a fascinate întreaga lume media timp de câteva ore.

7. Ben Stiller – cont de Twitter (@RedHourBen)

Un alt actor care își folosește contul pentru a oferi o imagine mai detaliată a propriei companie de producție (Red Hour Films), dar care reușește să ne facă să zâmbin cu (aproape) fiecare postare. La fel de amuzant ca și în filmele sale, nu are obiceiul să pună mesaje despre ce manâncă la micul dejun, ceea ce este de admirat.

8. Ian Somerhalder – cont de Twitter (@iansomerhalder), Instagram

Întotdeauna am apreciat o persoană care poate să râdă de el însuși, iar Ian nu face excepție dacă e să ne luăm după fraza caracteristică de pe Twitter. Este un utilizator înrăit, postând la interval de câteva ore, iar contul de pe Instagram arată pasiunea lui pentru natură.

9. Elizabeth Banks – cont de Twitter (@ElizabethBanks)

Cine este mândră că a apărut în „The Hunger Games”? Elizabeth, care nu se sfiește să își arate devotamentul față de franciză și pe Twitter, combinându-l cu postări despre dureri de burtă și mâncare delicioasă.

10. Jon Favreau – cont de Twitter (@Jon_Favreau)

Respectul meu pentru Jon a crescut considerabil uitându-mă la poza lui de profil de pe Twitter (este un R2D2 în culorile lui Iron Man). Regizorul și actorul nu abuzează de contul său, face căteva remarci pline de umor, dar în majoritatea timpului vorbește despre micile lui activități (dacă considerați că detalii despre noile lui blockbustere sunt mici).

11. David Lynch – cont de Twitter (@david_lynch), Youtube

Regizorul „Dune” și „Twin Peaks” și-a anunțat contul de Twitter într-un stil original – prin menționarea lui la sfărșitul unui filmuleț despre vremea din Los Angeles. Da, David are un cont pe Youtube unde vorbește zilnic despre vreme. Umorul chiar nu dispare o dată cu vârsta.

12. Tom Hanks – cont de Twitter (@tomhanks)

Nu mi-aș fi imaginat că Tom are un cont cu mesaje atțât de diverse și bizare, dar oricum trebuie să recunoaștem că orice ar face aces tom îl vom adora în continuare. Este oricum de admirat că la vărsta și importanța lui își face timp pentru fanii din mediul virtual.

13. Michael Moore – cont de Twitter (@MMFlint)

Era imposibil ca regizorul „Fahrenheit 9/11” și „Capitalism: A love Story”să nu facă parte din comunitatea online, o extensie clară a societății de consum pe care acesta o disprețuiește. Iar mesajele lui sunt exact cum v-ați fi așteptat, pline de mesaje sociale.

14. Gus van Sant – cont de Twitter (@Gus_Van_Sant)

Regizorul este la fel de imprevizibil ca și filmele sale, postează rar, dar când scrie un mesaj fanii trebuie să descifreze exact subiectul, deoarece aparent aproape totul este codat. Amuzant totuși, într-un stil mai special.

15. Zac Efron – cont de Instagram

Deși actorul nu are un cont de Twitter și își susține această pozițit, la începutul anului s-a alăturat unei noi comunități – Instagram. Dar nu vă lăsați păcăliți, nu postează foarte des și încă nu a înțeles foarte bine cum e cu filtrele digitale.

16. Jane Fonda – cont de Twitter (@JaneFonda)

Poza de profil a doamnei Fonda este cea din închisoare, care spune mai multe despre ea decât toate postările de pe Twitter. Nu m-aș fi așteptat să aibă cont, dar presupun că a rămas o rebelă și este extreme de reconfortant să vezi p actriță de calibrul ei pe un site de acest gen.

17. Channing Tatum – cont de Twitter (@channingtatum), Instagram

În ultima vreme actorul își folosește contul de Twitter pentru a face reclamă noului său film „Magic Mike”, ceea ce este o mișcare înțeleaptă spun eu pentru că vor fi atâția bărbați în acea peliculă încât trebuie să creeze un interes ridicat pentru rolul său încă de pe acum.

18. Jeremy Piven – cont de Twitter (@jeremypiven)

Cunoscut pentru rolul său din „Entourage”, Jeremy nu are nicio problemă în exprimarea punctului de vedere nici în mediul virtual, dar uneori postările lui nu par să aibă o anumită logică.

19. Judd Apatow – cont de Twitter (@JuddApatow)

Unul dintre regii comediei nu este atât de amuzant pe Twitter pe cât ați crede, folosind postările pentru a ataca (deși sunt sigură că cei vizați cred că sunt doar glume) diferite persoane.

20. Frank Marshall – cont de Twitter (@LeDoctor)

Când te uiți la numele de cont  îți dai seama că producătorul „Indiana Jones” și „E.T.” nu și l-a fpcut doar pentru a-și promova proiectele. Postările lui sunt scurte, la obiect și, nu de puține ori, bizare.

 

 

 

 

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.