The Witches of Eastwick (1987)

0

Filmul „The Witches of Eastwick” are un mare atuu și anume Jack Nicholson, într-un rol perfect opentru el, cel al Diavolului care ajunge pe Pământ pentru a seduce. Alexandra (Cher), Jane (Susan Sarandon) și Sukie (Michelle Pfeiffer) sunt trei femei nemulțumite de viața lor monotonă și care își doresc ca ceva sau cineva să le scoată din interminabila rutină în care se află. Deși nu sunt cele mai mari fane ale sexului opus, fiecare dintre ele suferind din cauza bărbaților – Jane este divorțată, Sukie este o mamă singură cu 6 copii, iar Alexandra este văduvă-, recunosc că au nevoie de o prezență masculină și încep să vorbească despre partenerul ideal.

600full the witches of eastwick screenshot The Witches of Eastwick (1987)

La scurt timp după această discuție, în oraș apare un om de afaceri bogat, a cărui venire este înconjurată de mister și intrigă, niciunul dintre indivizii care l-au văzut sau au vorbit cu el nu își aduc aminte numele lui, dar toți știu că este noul proprietar a celei mai importante clădiri din zonă, vila Lennox. Singura persoană care nu pare fericită de noul vecin este Felicia Alden (Veronica Cartwright), care suferă un accident misterios în momentul în care se află numele bărbatului – Daryl van Horne (Jack Nicholson). Acesta reușește să capteze atenția celor trei femei și le seduce cu ușurință, ducând la schimbări majore în comportamentul lor și la descoperirea faptului că sunt vrăjitoare. Deși Alexandra, Jane și Sukie sunt de acord să îl împartă pe Daryl și să continue relația cu el, orășenii încep să le exileze treptat din cauza noului stil de viață, iar întreaga situație atinge punctul culminant în momentul în care Felicia este omorâtă. Cele trei vrăjitoare, realizând adevărata putere a lui Daryl, încearcă să se detașeze, dar află rapid că acest lucru nu este ușor.

223908l 460x310 The Witches of Eastwick (1987)

Pelicula îmbină elemente de comedie și de horror cu ușurință, iar interpretarea actorilor este cea care ridică producția la următorul nivel, făcând din „The Witches of Eastwick” a cult classic. Nicholson în rolul diavolului dorit de femei este amuzant și în același timp înspăimântător, fără a pierde charisma caracteristică; dar când ești înconjurat de unele dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood, să pari seducător nu este atât de complicat.

witchesofeastwick stills 010 460x308 The Witches of Eastwick (1987)

Vizionați trailer:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.