The Weather Man (2005)

4

theweathermanposter 191x300 The Weather Man (2005)Actori: Nicolas Cage, Michael Caine, Hope Davis, Nicholas Hoult

Am cautat acest film mai mult pentru numele important de pe poster… Nicolas Cage. M-am uitat la film, chiar cu mare atentie si recunosc ca nu l-am inteles. Da, Cage face un rol mare, imi place cum joaca, se transpune complet in pielea personajului. Vocea de pe fundal atunci cand ia locul povestitorului te face foarte atent. Insa… nu am inteles care a fost subiectul. Reusita unui om odata cu schimbarea mediului social?

Cage joaca rolul unui prezentator la “Vremea” (de acolo vine si numele filmului) si traieste o viata mizerabila. Separat de sotia sa, este nevoit sa isi vada copiii din ctheweathermanpic1 300x210 The Weather Man (2005)and in cand, sa accepte dominarea parinteasca a tatalui sau (un fost mare scriitor) si sa depaseasca ura unor oameni ce nu-i suporta fata la televizor si-l considera un nenorocit. “The Weather Man” este genul de film la care stai atent tot timpul de teama sa nu pierzi vreun moment important ce i-ar putea schimba soarta finalului. Multi l-ar putea considera ciudat sau plictisitor…

weather man 9 300x199 The Weather Man (2005)Download subtitrare “The Weather Man” click aici.

Pentru cei care nu au rabdare sa digere un film, nu il recomand. Pentru ceilalti, s-ar putea sa-l gasiti interesant, unii s-ar putea sa-l considere chiar fenomenal. Mie personal nu mi-a placut. De ce vedeti in film niste sageti? Omul incepe sa ia cursuri de tras cu arcul, iar in pauzele de servici se mai duce la tinte (chiar in oras) si mai trage cu arcul. A… sa nu uit de problemele ce le au copiii lui: de la o grasana ce fumeaza de la 12 ani, pana la un baiat cu probleme cu pedofilii. Ce oameni sunt aia care arunca cu pahare de suc sau saorme in prezentatori tv?

Vizionati trailer:

4 COMENTARII

  1. M-am uitat pt Nicolas Cage…dar mi-a placut filmul…
    Cred ca filmul era vorba despre superficialitatea americanilor si despre fericirea lor artificiala…Desi el ajunge sa-si implineasca the american dream…sa aiba jobul de succes….in interiorul sau duce o viatza mizerabila…

  2. mi-a placut filmul, e ciudatel, dar mi-a placut!
    poate ar trebui sa ma mai uit totusi o data – de doua ori la el pentru a-l intelege pe deplin, deoarece pana acum am inteles un singur lucru esential: intotdeauna e greu sa alegi intre profesie si familie!

  3. Filmul este foarte interesant! Mi-a placut mult! Este vorba de un fel de predestinatie? Nu. Ar putea fi doar o irealizabila poveste de dragoste? N-as zice. Mai degraba e vorba de descoperirea calitatilor pe care le avem. Afirmatia pe care el o face: ‘asta fac ce-l mai bine!’ este esenta filmului. De multe ori ne plictisim sa facem acelasi lucru mereu si ne convingem ca ar trebuie sa facem altceva mai interesant, mai util societatii. Insa ar trebui doar in ceea ce facem sa gasim si placerea de a face ca si partea utila si interesanta al acelui fapt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.