The Water Horse: Legend of the Deep (2008)

0

Actori: Bruce Allpress, Eddie Campbell, Ben Chaplin, Peter Corrigan, Brian Cox, Carl Dixon, Alex Etel, Nathan Christopher Haase, Craig Hall

Inca un film facut dupa legenda monstrului din Loch Ness, de altfel o legenda ce mereu mi-am dorit sa fie adevarata, demonstrata de catre cercetatori drept neadevarata. Se spune ca in apele lacului traieste un monstru, sa zicem o creatura ce are capul ca al unui dinozaur si in loc de picioare are inotatoare.

Filmul ne prezinta povestea unui tanar (copil) ce gaseste in apele lacului un ou, prima data nestiind ce e. Il ia acasa si cand se intoarce gaseste o creatura ce seamana cu un caine cu inotatoare de delfin in loc de picioare…si coada. Incearca sa-l ascunda de mama lui si de militarii gazduiti in casa acesteia si reuseste pana la urma sa-l duca in lac.

Download subtitrare The Water Horse: Legend of the Deep click aici.

Dar pana acolo e toata distractia. Un monstrulet urmarit de catre un caine prin toata casa, un “monstrulet” cat o cladire cu 4 etaje urmarind un caine pe langa lac, un monstrulet ca un cal ce “alearga” prin lac cu copilul calare, monstrulet ce uita ca respectivul tanar nu respira sub apa… si multe alte secvente de tinut minte intr-un univers creat parca pentru a renaste mitul lui Nessie.

Ce se intampla pana la urma? Vedeti in film, nu va spun eu. Important e ca respectiva creatura e destul de simpatica, filmul are momente hazlii…dar si dramatice…

Da o nota filmului:

Vizionati trailer:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.