The Tree (2010)

1

Un film bun inainte de culcare. Un pic anost, un pic plictisitor sau cel putin asa l-am perceput. Probabil va intrebati de ce il recomand? Tocmai pentru ca este un film care se preteaza perfect serilor linistite. Este ca un fel de cocktail de elemente pe care stii sigur ca le-ai mai vazut in alte filme, deci poti sa transformi usor vizionarea lui intr-un mic joc.
poze the tree 622087 460x305 The Tree (2010)

Avem un pic de drama, o familie care sta sa se destrame, dar care gaseste forta de a se mobilize intr-un copac. Daca vreti si un pic de Hitchcock, The Tree are si asa ceva. Copiii sunt actori minunati in pelicula, foarte naturali si foarte simpatici. In rest, constructia filmului este destul de simplista, nimic prea elaborate, un singur fir epic in care din cand in cand sunt aduse in prim-plan si ceva fenomene misterioase, poate si un pic de iubire. Regizoarea, Julie Bertucelli a castigat un premiu la Cannes in 2003 pentru Depuis qu’Otar est parti, un premiu César in 2004 tot pentru Depuis qu’Otar est parti si alte cateva premii la festivaluri de film de amploare mai mica.
charlotte gainsbourg the tree 460x345 The Tree (2010)

Mai jos aveti si trailerul. Eu zic sa dati o sansa filmului, pentru actrita Charlotte Gainsbourg pe care poate o stiti din 21 Grams (2003) sau Antichrist (2009) sau pentru ca a fost filmul care a incheiat editia 2010 a Festivalului de la Cannes sau pentru a vedea ,,forta naturii”.

Vizionati trailer:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.