The Sex Monster (1999)

0

Una din fanteziile sexuale cele mai întâlnite ale bărbaţilor este menage-a-trois. Ei doresc să-şi împartă iubirea cu două femei în acelaşi timp din motive care ar putea fi argumentate în fel şi chip. Unii reuşeşc, alţii visează toată viaţa. De obicei, filmele care tratează acest subiect sunt  programate mult după miezul nopţii sau numai pe diverse canale specializate, iar lucrurile sunt destul de explicite. Totuşi, există şi producţii care abordează această temă, cum este cazul lui The Sex Monster, şi care pot fi vizionate la ore acceptabile, evident cu acordul părinţilor. Şi iată cum un subiect oarecum tabu poate fi privit şi dintr-o altă perspectivă, una la care sunt convins puţini bărbaţi se gândesc înainte. După s-ar putea să fie prea târziu.

sex monster 1 300x225 The Sex Monster (1999)

Marty Barnes (Mike Binder) este un bărbat împlinit. Are o slujbă bună, o soţie iubitoare şi devreme acasă, ce şi-ar mai putea dori cineva ? Dacă aţi citit cu atenţie până aici, s-ar putea să ghiciţi ce ar vrea bărbatul în plus. El o tot bate la cap pe soţia lui să accepte o altă femeie în dormitorul lor pentru diversificarea vieţii sexuale. Azi aşa, mâine aşa, până când, surpriză, soţia acceptă să-şi împartă bărbatul cu o altă femeie. În mod normal, după consumarea fanteziei lucrurile ar fi trebuit să revină la normal, dar de-abia acum începe nebunia. Marty nu avea de unde să bănuiască faptul că dorinţa lui avea să trezească un adevărat „monstru” sexual, soţia sa urmând să-l excludă treptat din celelalte jocuri erotice pe care le va pune în practică cu diverse doamne sau domnişoare.

sex monster 2 The Sex Monster (1999)

În ciuda subiectului ofertant, filmul e destul de cuminte. Are câteva scene mai fierbinţi, dar totul e în limite normale. Mai mult lasă imaginaţia noastră să zboare şi să-şi creeze scene care probabil nici nu se vor întâmpla. Mike Binder nu este doar actorul principal al acestui film. El este mintea care l-a creat, fiind în acelaşi timp scenarist şi regizor. La doi ani după această producţie avea să revină cu un fel de continuare a poveştii. Este vorba de serialul The Mind of the Married Man , difuzat acum câţiva ani de HBO, care ne dezvăluia care sunt fanteziile, dorinţele adevărate ale unui bărbat căsătorit faţă de comportamentul pe care îl avea faţă de soţia sa şi de justificările pe care i le livra acesteia cu diverse prilejuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.