The Reaping (2007)

1

Îmi plac filmele ce tratează subiecte religioase. Antiteza dintre Dumnezeu şi Satana, îngeri şi demoni, bine sau rău, mi s-a părut tot timpul interesantă, mai ales când este transpusă pe marele ecran. Şi nici nu poţi spune că eşti limitat atunci când vrei să faci un film despre, pentru că domeniul este foarte vast. Ai ce să dezbaţi. Şi atunci, care este scuza când un film ca acesta, care putea fi relativ bun, iese prost? Poate, dacă tu ca regizor, scenarist, producător, director sau ce mai eşti, ai fi dat atenţie la anumite detalii, asta nu s-ar mai fi întâmplat. Spiritualitatea, religia, sunt lucruri care au atras şi continuă să o facă de mii de ani. „The Reaping” are o temă interesantă, însă din punctul de vedere al realizării este destul de slab.

RPD-4343Povestea lui Moise şi a celor zece semne rele am învăţat-o cu toţii la ora de religie. Dacă nu o mai ţineţi minte, filmul o să v-o reamintească. Dar până acolo, Katherine este un profesor universitar, care a renunţat la credinţă atunci când şi-a pierdut soţul şi fiica. Din această cauză, ea se ocupă cu explicarea presupuselor miracole prin intermediul ştiinţei. Credinţa ei va fi pusă din nou la încercare, atunci când, chemată într-un mic orăşel pe nume Haven ca să dezlege misterul unor întâmplări, va constata că „ceva” a dus la reîntoarcerea celor zece semne rele din Biblie. Iar dacă nu va descoperi la timp „sursa”, lucrurile se vor încheia urât pentru fiecare prim-născut din fiecare familie.

18709693Veţi vedea un râu plin de sânge, lăcuste, foc ce cade din cer, fotografii arse, chestii din astea supranaturale. Filmul merge văzut numai dacă sunteţi amatori ai genului ca şi mine. Sau dacă aveţi alaturi o pungă de popcorn şi o sticlă de suc şi vreţi să vă pierdeţi vremea cu un thriller supranatural cu iz de mister pe alocuri.

Vizionati trailer:

1 COMENTARIU

  1. Slabutz filmul.. l-am vazut in urma cu mai mult timp .. e un film de umplutura.. nu-l recomand decat daca nu ai altceva mai bun de facut..sau..de vazut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.