The Promotion (2008)

4

Actori: Seann William Scott, John C. Reilly, Fred Armisen, Jenna Fischer, Chris Conrad

Desi in film este prezent si Stiffler din “American Pie” filmul nu “reuseste” decat sa fie inca o copie a unor filme mai vechi. Imi scapa acum numele lor, dar cu totii cred ca ati vazut un film in care subiectul principal era competitia de a accede intr-un post mai bun la un supermarket. In plus, comedia nu este chiar plina de “ha ha ha”-uri ci mai mult de un umor sec, sarind peste monologuri si episoade triste. A… sa va uitati la film inainte de culcare pentru ca pelicula grabeste procesul de adormire.

“Stiffler” (a ramas cu imaginea din American Pie) este un sef de raion care spera la un post mai bun, iar pentru asta incearca sa faca toate lucrurile bine. Intr-o zi vine insa “competitia” un barbat din Quebec cu mai mare experienta ca el, ce tinteste acelasi post. Iar acum ce sa faca? Sa aiba o relatie de prietenie cu respectivul sau sa-l “dea in gat” cu fiecare ocazie ce o are? Iar in acest conflict apar si momentele asa zise comice. Niste negrii agreseaza clientii in parcare, noul venit nu stie spaniola si se face de cacao printre colegele lui, fiecare se enerveaza in momentele in care sefii cei mari inspecteaza magazinul samd. Eu va doresc sa aveti rabdare sa vedeti finalul (nu ca ar fi cine stie ce).

Download subtitrare “The Promotion” click aici.

Daca va uitati la film inainte sa mergeti la supermarket s-ar putea ori sa plecati cu ceva teama ori sa amanati isprava. Din partea, filmul “The Promotion” este unul care daca-l pierzi nu-ti pare rau. Dar ca toate filmele si acesta va avea ceva fani.

Vizionati trailer:

4 COMENTARII

  1. Hah, te gandeai la ”Employee of the month”, cumva? In care o avem pe Jessica Simpson in rol de seximadarfacar urecheata?:) Jalnice idei..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.