Amelia: The Perfect Score (2004)

0

the-perfect-scoreActori: Scarlett Johansson, Chris Evans, Erika Christensen

Mi-a placut mult comedia aceasta. Si asta pentru ca nu sunt genul care sa agreeze comediile ca “American Pie”,   care apeleaza la un umor mai vulgar, iar unele secvente mai degraba iti intorc stomacul pe dos decat te amuza. The Perfect Score este un film dinamic si amuzant cu Scarlett Johansson si Chris Evans in distributie.

Subiectul filmului are ca inspiratie una dintre cele mai des intalnite probleme ale adolescentilor: lenea care-l cuprinde pe elev/student atunci cand trebuie sa invete pentru examene. Si pentru ca examenele trebuiesc date si de preferat promovate, studentii dau dovada de-o inventivitate de invidiat atunci cand vine vorba de fituici, handsfree sau cine stie ce alte modalitati de copiat. In “The Perfect Score” un grup de colegi interpretati de Scarlett Johansson, Chris Evans si vedeta NBA Darius Miles trebuie sa promoveze examenul SAT (un fel de BAC al nostru). De teama ca nu vor lua examenul cei 4 decid sa fure rezultatele testelor grila. Si de aici incep peripetiile: filarea cladirii cu pricina, escaladarea acoperisului, patrunderea in biroul directorului etc. Cu toate ca sopul tinerilor era furtul rezultatelor in film sunt destule rasturnari de situatii care creaza in interioriul grupului atat prietenii cat si cupluri.

The Perfect Score atrage atentia asupra problemelor existente in invatamant, asupra modului subiectiv si nedrept in care se desfasoara examene de care depinde soarta atator elevi.

Vizionati trailer:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.