Floryan: “The Peacemaker (1997)”

4

peacemaker 201x300 Floryan: The Peacemaker (1997)Actori: George Clooney, Nicole Kidman, Marcel Iures

Tin minte ca prima data filmul acesta l-am vazut pe protv, cu mult timp inainte sa am internet. Mai tin minte ca foarte mult era promovat pe baza faptului ca Marcel Iures este unul din cei trei actori principali. Mie mi-a placut foarte mult si poate simplul fapt ca l-am vazut a 5a oara zilele astea m-a facut sa-mi placa mai putin. Un film energic, cu actori buni: Clooney si Kidman fac roluri bune, cu actiune, cu replici de tinut minte si cu un actor roman care face unul dintre cele mai bune roluri intr-un film de la Hollywood.

Dupa un accident nuclear in muntii Urali, liderii de decizie americani l 119874 ce7f1126 300x200 Floryan: The Peacemaker (1997)hotarasc sa intervina, filmul coplesind prin intentiile aratate de simpatia catre pacea mondiala. Dr. Julia Kelly (Nicole Kidman) devine responsabila de acest subiect si incearca sa afle numele teroristilor ce ar fi putut actiona. Coloneul Thomas Devoe vine cu o alta teorie, aceea a unui jaf. Ambii pornesc in cautarea faptasilor bazandu-se pe relatiile lui Devoe in posibile cercuri de interes. Totodata the peacemaker indy 300x216 Floryan: The Peacemaker (1997)situatia politica mondiala este si ea luata in calcul, Serbia, Rusia sau o intalnire ONU fiind luate in calcul.

Daca nu ati vazut filmul (cred ca multi l-ati vazut, dar spun asta pentru cei care l-au ratat) vi-l recomand. Chiar daca realizarea cinematografica nu este impresionanta si chiar daca filmul nu a obtinut niciun premiu, “Pacificatorul” (asa cum a fost adus in Romania) este un film bun. Ca o concluzie, as putea spune ca este de asemenea unul din numeroasele filme despre “cat de tari sunt americanii” si “cum salveaza americanii lumea”.

Vizionati trailer:

4 COMENTARII

  1. Sunt confuza:pana la urma ti-a placut filmul sau nu?!ca mi se pare ca lipseste ceva din text…:)Mie mi-a placut si cand l-am vazut la cinema, la momentul aparitiei, si ulterior, cand l-am revazut pe la TV.Actorii sunt foarte OK, iar actiunea te tine in priza, chiar daca sfarsitul e previzibil…

  2. mult mai mult decat The Peacemaker mi-a placut Razboiul lui Tom Hart, unde rolul lui Marcel Iures mi se pare mai important – practic de acelasi calibru cu cel al lui Bruce Willis – si… hei, cine spunea ca Bruce Willis ii salveaza mereu pe toti si scapa viu si nevatamat? aici am avut o satisfactie teribila (sadica de mine) cand Marcel Iures l-a impuscat pe Bruce Willis – =)) pacat de concluzia filmului, care l-a trimis in aceeasi ciorba a mandriei americane – fara ea s-ar fi numarat printre preferatele mele…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.