The Other Man (2008)

2

The_Other_Man_1243633323_2008Actori: Liam Neeson, Antonio Banderas, Romola Garai, Laura Linney, Abigail Canton

Astazi avem pentru voi varianta show-ului “Cheaters” cinefil. Nu, nu atat de grosier pe cat americanii il prezinta publicului amator de scandal, ci unul cizelat, plasat drept in lumea pretentioasa a modei. Si asta pentru ca productia nu este semnata de hamesitii Hollywood-ului ci de englezoi, mai precis regizorul si scenaristul Richard Eyre, ajutat de nuvela lui Bernhard Schlink. Si pentru ca mentionasem de “Cheaters” un pic mai sus, emisiune care cu siguranta va este familiara, este cu mult probabil ca tematica peliculei sa va sune deja cunoscuta. Da, o infidelitate este cheia care va deschide si inchide drumuri. Cine se preteaza triunghiului amoros? In rol de victima, sa-l primim cum se cuvine pe blajinul Liam Neeson, tradatoarea- suava Laura Linney, iar ispita, sa vedeti ditai surpriza, el nimeni altul decat Antonio Banderas. Si desi nu-l am la suflet pe tip prea mult, trebuie sa recunosc ca aici isi joaca bine rolul. Are si cu ce, nu fetelor?

Cand ai o casnicie ce trece un prag considerabil de ani, nu te gandesti la ce s-ar (mai) putea intampla. Intervine obisnuinta, ea, sau el, iti face parte din ceea ce tu numesti normal. Astfel ca va fi cat se poate de firesc ca la prima fisura a cuplului, gandurile si viata sa-ti fie serios zdruncinate in directii nu tocmai imbucuratoare. Lisa si Peter reprezinta ceea ce multi ar numi un cuplu perfect: ea- designer faimos de pantofi; el- inginer sef, o au pe Abigail, si isi impart destinele de mai mult peste 20 de ani.

the-other-man-1

Asta pana cand barbatul afla ca sotia lui are un amant. Iritat dar si costernat, acesta decide sa plece in Milano, pe urmele misteriosului ibovnic Ralph.

otherman3

Daca mi-a placut? Daca nu? Mai, ce sa va zic, destul de dezamagitor. O poveste stearsa, dar cu prestatii satisfacatoare. Nimic nou sub soare, cum s-ar zice. Pai cum altfel, cand firul povestii nu cunoaste alte directii decat inainte, un inainte destul de previzibil? Antonio Banderas ramane latin-loveru’ etern al cinematografiei ultimilor ani, Liam Neeson nu-si dezlipeste eticheta de baiat bun, iar Laurei Linney ii poti admira in continuare grimasele-i blande. De vazut? Doar daca nu te increzi in altceva mai bun de facut.

Vizionati trailer:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.