The Next Three Days (2010)

4

Russell Crowe revine pe marile ecrane cu un nou film care va va tine cu sufletul la gura. Si care, din cand in cand, va va face sa ziceti “hai mai repede sa vad finalul”. Parca imi doream mai mult de la un astfel de film, care mi-a adus destul de mult aminte de Law Abiding Citizen, cu Jamie Foxx. Tagline-ul filmului este: Lose who you are to save what you love. Si asta pentru ca de multe ori trebuie sa faci compromisuri pentru a avea ceea ce iubesti si ceea ce iti doresti cu adevarat. Si cateodata poate trebuie sa renunti chiar si la propria viata pentru a obtine acest lucru. In unele faze m-a socat Elizabeth Bank si nu neaparat prin stilu-i actoricesc ci prin infatisarea pe care unele scene dramatice i-o imprimau delimitandu-se de aspectul simpatic al blondei.
f7bc361e N3D 01007 r 460x305 The Next Three Days (2010)

Dupa ce ne este prezentata o familie perfecta, regizorul Paul Haggis sare teribil de repede la o scena in care politia intra in casa fericitului cuplu si o aresteaza pe sotia lui Russell, acuzand-o de crima. Si dupa ce toate faptele se leaga prin dovezi si dupa ce toata lumea stabileste ca este aproape imposibil de a mai fi absolvita de vina… actorul nostru principal se gandeste la o alta cale, mai putin legala, de a fi din nou impreuna cu sotia sa. Trebuie sa existe o cale de a evada din aceasta inchisoare, nu? Si se intalneste cu un personaj mai dubios, care reusise sa evadeze de 7 ori si mai scrisese si o carte pe tema asta. Personajul este interpretat de Liam Neeson. Tot ceea ce mai ramane de facut este crearea planului perfect si gasirea cheii evadarii. Iar continuarea o s-o vedeti in film intr-o a doua jumatate foarte palpitanta in care se desfasoara un exercitiu constant pentru mintea spectatorului care incearca sa ghiceasca urmatorul pas si deznodamantul final.
5a6617b2 N3D 00993 R21 460x305 The Next Three Days (2010)

La aproape 60 de ani, nici Russell Crowe nu mai arata ca eroul de actiune perfect insa jocul sau actoricesc ridica destul de mult din valoarea productiei. Am iesit din sala de cinematograf cu parerea ca s-ar fi putut scoate mai mult din finalul filmului, dar sunt sigur ca multi dintre voi veti fi multumiti si cu deznodamantul prezent. Un film de vazut 🙂

Vizionati trailer:

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.