The Lodge (2008)

1

Actori: Elizabeth Kell, Mandi Kreisher, Kevin McClatchy, Owen Szabo

Da. Un film horror cu doar 4 actori si o cabana dintr-o padure. Cred ca i-a costat destul de putin un film cu doar atat. Despre cum sa te duci cu prietena la munte pentru un weekend romantic si cum sa nu prea mai ai sanse sa te intorci. Filmul nu este foarte plictisitor pana spre final. Adica m-a tinut in suspans cam o ora… si nu se intampla nimic? wtf.

Povestea incepe cand un baiat isi duce prietena la o cabana din munte unde are de gand sa o si ceara in casatorie. Desi lucrurile par in neregula inca de la inceput cei doi se gandesc ca toate situatiile ciudate sunt doar in gandurile lor. Il intalnesc si pe proprietarul cabanei care raspunde destul de neconvingator la unele intrebari generaliste. Totodata odata cu apusul soarelui pe langa cabana bantuie si o fata. Dupa incepe finalul care dupa ce ca este scurt, “reuseste” sa dezamageasca.

Download subtitrare “The Lodge” click aici.

Am stat prima parte a filmului asa cu o emotie sperand sa-i dea unu lu altu cu ceva in cap, sa apara un topor, sa infiga cineva un cutit si…nimik:. Va pierdeti timpul daca va uitati la filmul asta. A… si nici macar actrita principala nu e cine stie ce.

Vizionati trailer:


1 COMENTARIU

  1. Sincer sa fiu cam ai dreptate … cand nu ai chiar c face te poti uita la un film gen asta … Inainte sa ma uit la acest film chiar citisem descrierea ta despre el dar totusi neavand ce sa fac mi-am luat inima in dinti si l-am vazut … Un low-buget … 4 actori … o casa … 2 iubiti … 2 psihopati ( tata & fiica ) … Si in nici un caz nu se incadreaza in categoria filmelor horror … mai degraba thriller

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.