The Light Cinema împlineşte un an!

0

Da, aşa e! Partenerii noştrii sărbătoresc, pe 1 noiembrie, un an de existenţă. Cu această ocazie, The Light Cinema v-a pregătit un weekend în care veţi avea şansa să câştigaţi o mulţime de premii şi să vă distraţi împreună cu prietenii la o petrecere cu multe surprize. Mai exact, sâmbătă, 31 octombrie, între orele 16 :00 – 19 :00, animatorii de Halloween vor invita copiii la “face painting”, modelare baloane, jocuri şi o grămadă de concursuri special pentru ei. Începând cu ora 22.00 şi până la 7 dimineaţa sunteţi invitaţi la o petrecere cu DJ la The Light Bar. În plus, toată noaptea ai acces la orice film începând cu ora 23.00 şi până la 10.00 dimineaţa.

light

Duminică, 1 noiembrie, lucrurile devin mult mai interesante. În cursul zilei, The Light Cinema va acorda, la fiecare 20 minute, pentru toţi cei care cumpără un bilet la cinema în acel weekend, câte un premiu din cele de mai jos:
Vacanţă Revelion la Budapesta pentru 2 pers. oferită de Christian Tour (incluse : cazare 4 nopţi hotel Griff 3*, transport autocar, cină festivă de Revelion, tur panoramic oraş)
1 x Free Pass pe 1 an : acces nelimitat la orice film la The Light Cinema timp de 1 an
2 x Free Pass pe 6 luni: acces nelimitat la orice film la The Light Cinema timp de 6 luni
3 x Free Pass pe 3 luni: acces nelimitat la orice film la The Light Cinema timp de 3 luni
6 x Free Pass pe 1 lună: acces nelimitat la orice film la The Light Cinema timp de 1 lună
20 CD-uri Jukebox

light

Începând cu ora 16.00 sunteţi invitaţi la un mega concert Live Jukebox, iar la ora 20.00 vor intra pe scenă Andrei Teasca şi Cristina Strecopitov, care vă vor încânta cu un spectacol de magie în premieră în România: X-Treme Magic Show! La final, veţi avea ocazia să vă destindeţi şi să râdeţi împreună cu membrii trupei de stand up comedy: Jokers. Era să uit! Programul de distracţie nu începe la ora 16.00, ci la 13.00, cu o petrecere cu DJ care va dura până noaptea târziu.

light
În concluzie, dacă nu aveaţi ce face în acel weekend, The Light Cinema vă vine în ajutor cu un program foarte tentant. Noi nu putem să vă urăm decât distracţie plăcută şi la cât mai multe premii câştigate 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.