The Killer Inside Me (2010)

3

Cautam zilele astea un articol pentru “The Killer Inside Me” de pe filmetari. Si constat cu stupoare ca acesta nu exista. O sa par destul de paranoic acum, dar stiu sigur ca articolul l-am facut. Cel putin. De publicat inteleg ca nu. Undeva prin perioada in care am si pus imaginile cu Jessica Alba in filmetari tv. In fine. O iau de la capat, desi imi cam pare rau. Fratele lui Ben, Casey Affleck face un rol bun, iar filmul este printre preferatele mele din anul trecut. A pornit ca un film de festival, nu a confirmat si a fost un esec total la box-office. Iar Jessica mai este nominalizata si la Zmeura de Aur. Dar mie mi-a placut mult. Cum sunt si gusturile astea, nu? Este facut dupa o carte (se putea?) veche de 60 de ani si prezinta o violenta rar intalnita in filme. Practic are unele scene la care preferi sa dai fast-forward decat sa le vezi.
the killer inside me121 459x191 The Killer Inside Me (2010)

Actiunea filmului se petrece in anii ’40 intr-un orasel din Oklahoma. Acolo, Lou (fratele lui Ben) este ajutor de serif. Si, intr-una din zilele lui banale de servici, seriful il trimite la o casa unde se stia ca traieste o prostituata (Jessica Alba). Obiectivul sau? Gonirea prostituatei din oras. Numai ca tipul ajunge la destinatie si incepe sa o loveasca. Si, dupa ce o loveste, incepe o partida de sex cu dumneaei. Si chestia asta incepe sa se petreaca saptamanal. Partea cu sexul, restul nu ne arata. Pana la un moment, moment critic pentru Lou, cand acesta comite o crima. Si cine credeti ca trebuie sa o investigheze? Pai tot el. Aici incepand partea interesanta a filmului.
KillerInside1 The Killer Inside Me (2010)

Mi-a placut pentru Casey Affleck, pentru ca (surprinzator filmelor de festival) nu a fost foarte lung, pentru ca a avut un final mai bun decat ma asteptam, pe la jumatatea lui, si pentru imaginea veche a Americii. Stiu, voua nu v-a placut. Asta este. Data viitoare ne vom potrivi la gusturi. Sper.

Vizionati trailer:

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.