The Island (2005)

3

the-island-posterActori: Ewan McGregor, Scarlett Johansson, Djimon Hounsou

Nu imi plac in general filmele de actiune. Toate au acelasi tipar: cateva impuscaturi, ceva efecte speciale, urmariri, explozii reusite pe final si gata! Ei, eu nu ma multumesc doar cu atat, iar The Island mi-a placut pentru ca aduce in plus o poveste buna si credibila. Filmul a fost apreciat si de critici si a primit 3 nominalizari pentru cel mai bun film S.F. si cel mai bun sunet.
Undeva in desertul american, mii de persoane au fost aduse intr-un laborator subteran, sub pretextul ca intregul pamant este contaminat iar ei sunt singurii supravietuitori. Viata lor aici trebuie traita dupa reguli stricte si sunt monitorizati 24 de ore din 24 de catre cercetatori. Singura speranta pe care o au cu totii e sa castige la loterie marele premiu: plecarea pe o insula idillica, ramasa the-island-2necontaminata. Lincon Six- Echo (Ewan McGregor) incepe sa puna sub semnul intrebarii tot ceea ce cercetatorii i-au spus si afla un adevar socant. Existenta lor este tinuta secreta de restul lumii, contaminarea nu a existat iar el si toti pe care ii cunoaste sunt de fapt mai valorosi morti decat vii. Impreuna cu Jordan Two Delta (Scarlett Johansson) incearca sa scape din laborator si sa supravietuiasca in lumea exterioara.

the-island-11Regizorul fimului Michael Bay si-a pus amprenta pe multe filme bune cunoscute de voi: Armageddon, Bad Boys II, Tranformers. Va recomand filmul pentru ca e foarte antrenant si iti lasa in final impresia ca tot ce ai vizionat in cele 2 ore e posibil sa se intample in viitor.

Vizionati trailer:

3 COMENTARII

  1. Un scenariu bine elaborat, “plot-ul” filmului este mai mult decat promitator. Face parte din categoria genurilor de filme care atrag, combinatia de thriller/actiune cu elemente de SF e mai mult decat satisfacatoare pentru publicul cinefil.M-a surprins Scarlett Johansson, careia i s-a potrivit de minune rolul. In concluzie nu este o copie a altor filme de acest gen, de aceea il recomand, la capitolul creativitate Michael Bay a reusit sa impresioneze cu productia sa.

  2. penibil, cum scapa ei fugind luati de mana cu o superarmata in urma lor, trebuia sa spui ca filmul nu este recomandat persoanelor peste 18 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.