The Hitcher (2007)

0

hitcher 202x300 The Hitcher (2007)Actori: Sean Bean, Sophia Bush, Zachary Knighton, Neal McDonough

Se ia un scenariu tipic american, un el si ea, si se baga la actiune-violento-dramatica intensa. Cate filme cu iz de teroare improscata cu mult sange n-am vizionat in ultimul timp? Cred c-am ajuns in cazul asta sa apreciem iscusinta si originalitatea efectelor create de cei din spatele ecranizarii. Aparitia lui Sean Bean (cunoscutul din “Lord of the rings”) anima un pic peisajul dar nu-ti promit mai mult.. Un soundtrack simpatic, dar prost ales in unele scene iti poate schimba starea de spirit destul de drastic, zic eu. Dar hai totusi sa-i dau o sansa si sa incerc sa-i descifrez tainele …(daca mai are vreuna).

Tipul si tipa pleaca in vacanta de vara in cautarea distractiei pe drumurile prafhitcher 6 300x198 The Hitcher (2007)uite ale New Mexicului. Entuziasmul, buna dispozitie si elanul optimist le va disparea in momentul ciocnirii lor cu un necunoscut rebel. In drumul lor isi vor da seama ca sunt urmariti de acest individ iar viata le este pusa in pericol.In aceasta calatorie vor descoperi ca viata uneori poate valora un nimic in fata altuia si vor fi nevoiti sa se apere pentru a-si pazi spatele. Presarata cu sange, multa violenta si masini distruse, calatoria va fi pentru cei doi, fara doar si poate, una de neuitat.

thehitcherpic 300x268 The Hitcher (2007)Download subtitrare “The Hitcher” click aici.

Acum, filmul nu a fost [atat de] groaznic doar ca hai sa fim seriosi, cat timp mai putem inghiti astfel de scenarii? Ma exaspereaza ideea ca unui personaj sa i se intample ceva aiurea ca mai apoi dupa sa arate ca visa. Iar reactiile lor destul de false, comportamentul prostesc al fetei, distruge orice speranta de a vedea ceva realist. Insa nea’ Sean Bean chiar joaca bine, dupa cum ma asteptam. Eu spun asa, preferabil: Urmmaaatooorul la rand!

Vizionati trailer:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.