Floryan: “The Fast and the Furious (2001)”

8

243Actori: Paul Walker, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Rick Yune

Este filmul ce a crescut nebunia cu tunningul in toata lumea si totodata ecranizarea care a marit numarul fanilor jocurilor cu masini de genul NFS. Totodata este unul din rolurile ce l-au facut cunoscut pe Vin Diesel. The Fast and The Furious este filmul care a adus in cinematografe o noua moda a filmelor cu masini, filme care desi existau de ceva vreme nu erau atat de populare in randul tinerilor. Desi in 2009 a ajuns la episodul 4, succesul celorlator filme din serie nu a fost nici pe aproape cat cel al primului film. Masini, fete, masini tunate, fete frumoase. Toate acestea intr-un film ce, chiar daca nu te tine cu sufletul la gura, reuseste sa atraga simatia multor oameni si sa trezeasca pasiuni nebanuite pentru masini.

Brian O’Connor este un tip ce vrea neaparat o cariera de politist. Dominic Toretto 7x3gff5este unul dintre cei mai buni soferi din Los Angeles. Brian primeste ca misiune inflitrarea in grupul de prieteni ai lui Dom pentru a afla secretele finantarilor masinilor super tunate ce acesta le asambleaza in garaj. Totodata el trebuie sa faca legatura cu deturnarea camioanelor de catre niste masini vin_diesel_michelle_rodriguez_the_fast_and_the_furious_001necunoscute. Brian intra intr-o cursa de masini ilegala, cursa in care il provoaca pe Dom la pariu. De aici si pana la intriga filmului nu mai este mult.

“The Fast and the Furious” este unul din primele filme ce le-am vazut pe calculator si desi acum, dupa 8 ani, filmul nu mi se pare cine stie ce realizare artistica sunt unele filme ce raman in gandul tuturor chiar daca poate la o prima vizionare nu au nimic special. Si da, l-am revizionat ieri pentru a va putea povesti despre el astazi. Si da, trebuie sa-l vedeti, doar asa. Sa-l vedeti ca sa aveti putin habar de masini modificata pentru cultura si/sau curiozitatea personala. Era sa uit, foarte multe replici sau secvente din acest film le puteti asemana sau alatura continuarii din 2009.

Vizionati trailer:

8 COMENTARII

  1. Intr-adevar, un film care a marcat “era” NFS. Paul Walker are aici un rol care cred eu i se potriveste, iar Vin Diesel e exact genul de actor “facut” pentru productii de acest gen. Nu e un film care exceleaza, dar daca doriti adrenalina si sunteti amatori de curse de masini nu veti fi dezamagiti de el.

  2. super film n-am fost dezamagita de niciuna din parti..toate sunt in acelasi spirit ,iar vin diesel rullzzzzzzz again!!

  3. […] (Wedding Crashers), scenaristii care au lucrat si pentru The Hangover si producatorul Neal Moritz (Fast & Furious, Click), cred ca asteptarile noastre vor fi destul de […]

  4. […] Channel, High School Musical 2 2007 (Zac Efron, Vanessa Hudgens): Muzical, Romantic 20:30/ Antena 1,The Fast and the Furious 2001 (Paul Walker, Vin Diesel): […]

  5. […] Paul Walker (The Fast and the Furious, 2 Fast 2 Furious, Fast & Furious, Fast Five) va juca in thrillerul Skyscraper, dupa ce […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.