The Day After Tomorrow (2004)

10

857583%7EThe Day After Tomorrow Wave Posters The Day After Tomorrow (2004)Actori: Dennis Quaid, Jake Gyllenhaal, Emmy Rossum, Dash Mihok, Jay O. Sanders, Sela Ward, Austin Nichols, Arjay Smith

A trebuit sa a mai uit inca odata pentru a scrie articolul despre acest film. Articolul despre “poimaine” cum s-ar traduce titlul filmului. Un film ce l-am vazut de vreo 4 ori si care de fiecare data mi s-a parut la fel de interesant. De asemenea o productie ce trateaza una din problemele importante ale omenirii si anume incalzirea globala.. , dar sa o luam de la inceput.

Un cercetator afirma la o conferinta in fata liderilor lumii ca intr-o suta de ani clima globala se va schimba radical si ca temperaturithe day after tomorrow The Day After Tomorrow (2004)le vor fi foarte scazute. Treaba dramatica in film este ca tot ceea ce el prevesteste se intampla in urmatoarele 16 saptamani astfel incat din acel moment pe fiecare continent se petrec fenomene meteorologice extreme.

In spatele intregii actiuni se invarte si povestea copilului sau, ce participa la un concurs de intrebari alaturi de un tocilar si de fata pentru care are o atractie (prezenta ei fiind si motivul principal pentru care s-a alaturat acestui grup).

The Day After Tomorrow 1172361209 The Day After Tomorrow (2004) Download subtitrare The Day after tomorrow cd1 click aici
Download subtitrare The Day after tomorrow cd2 click aici

Intre uragane si ingehtz, intre tornade si ninsoare, aducand oceanul si inghetandu-l printre zgarie norii din New York, dar si pe tatal sau ce incearca o “expeditie” pentru a-l salva, filmul “The day after tomorrow” este, a fost si va fi privit ca o pelicula cinematografica foarte interesanta.

Un film ce vi-l recomand, o poveste ce nu vreau sa o traim:))

Vizionati trailer:


10 COMENTARII

  1. Cum de l-am ratat tocmai pe asta? Trebuie sa fac rost de el neaparat! Revin cu impresii, later. 😉

  2. Impresionant.
    Eu l-am vazut pe un monitor de 17″, cred ca la cinema te lasa mut. Efectele au fost de nota 10.
    Auzi, dar ce durata a avut filmul? Mi s-a parut ca s-a terminat prea repede… 😉

  3. […] Day (1996) , Godzilla (1998), The Patriot (2000), The Day After Tomorrow (2004) si 10,000 B.C. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.