The Company Men (2011)

2

Lansat acum un an, la festivalul de film de la Sundance, “The Company Men” a rulat doar o saptamana in cinematografe in 2010, ca cerinta a aprobarii inscrierii pentru premiile Oscar. Ben Affleck isi continua ascensiunea in topul actorilor mei preferati, iar Tommy Lee Jones (desi vizibil imbatranit) face un rol frumos. Parca mi-a fost drag sa-l vad jucand. The Company Men este un film trist. Despre cum poti ajunge din varful carierei pana la limita de jos a supravietuirii. Cu o familie numeroasa si fara casa, masina sau salariul cu care erai atat de mult timp invatat.

company 460x306 The Company Men (2011)

Ben Affleck joaca rolul unuia dintre oamenii concediati in masa de catre o corporatie atinsa de criza economica de la finalul deceniului trecut. Vazandu-se fara salariul cu 5 zerouri, fara secretara si departe de birourile in care a lucrat multi ani de zile, Ben este nevoit sa-si caute un nou loc de munca. Dar asta nu este tot. Trebuie sa renunte la distractiile de weekend si sa incerce sa diminueze cheltuielile familie. Rata la casa, masina scumpa pe care o conduce sau mesele scumpe in localuri de 5 stele incep sa cantareasca destul de mult in situatia in care se afla.

the company men 01 535x358 460x307 The Company Men (2011)

Subiectul, ma gandesc, este destul de dramatic mai ales pentru cetatenii americani, dar si pentru toti cei care si-au pierdut locul de munca sau care au trebuit sa treaca printr-o reorientare in cariera. In alta ordine de idei Maria Bello arata superb, iar Kevin Costner, desi tacut, completeaza si el aceasta lista a actorilor buni prezenti in echipa de productie.

Vizionati trailer:

2 COMENTARII

  1. […] Meryl Streep (The Iron Lady) si Julia Roberts (Eat Pray Love) sunt actrite consacrate, castigatoare a premiilor Oscar. Ambele  au resusit sa faca filme memorabile de la inceputul carierei si pana in prezent. De fapt, in mintea mea sunt doua actrite atat de puternice, incat imi este greu sa mi le imaginez in acelasi film pentru ca, habar n-am la cine as fi mai atenta. Ei bine, este oficial. Streep si Roberts vor aparea in acelasi film: August: Osage County, o adaptare dupa piesa lui Tracy Letts. Regizorul responsabil de acest proiect este John Wells, cel care a realizat si The Company Men. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.