The Boat That Rocked (2009)

3

boat that rocked 204x300 The Boat That Rocked (2009) Actori: Bill Nighy, Kenneth Branagh, Philip Seymour Hoffman, Nick Frost

Nu as numi filmul unul tare ci mai mult unul de colectie. Da, “un film de colectie” este o expresie mare pentru un film, dar o sa va explic mai departe de ce am facut aceasta alegere in exprimare. “The Boat That Rocked” este unul din putinele filme frumoase, din 2009, frumoase in cel mai adevarat sens al cuvantului. Muzica, glume bune, oameni interesant de ciudati si o poveste destul de fascinanta: un radio pirat in epoca de aur a rock’n’roll-ului, toate acestea se regasesc intr-o productie ce s-a lansat in doar cateva cinematografe in primavara acestui an. Cine a vazut “Love Actually” si i-a placut stie despre ce vorbesc in materie e muzica buna si oameni interesanti. Regizorul este acelasi.

In anii 60 BBCul postul de radio national din Marea Britanie transmitea doar 40 de minute de muzica pop rock zilnic.

the boat that rocked The Boat That Rocked (2009)

In floare erau in acele zile radiourile pirat, iar filmul acesta ne vorbeste despre unul anume “Radio Rock”, radio ce se afla pe un vapor ancorat undeva in larg. De acolo dj-ii realizau emisiuni ce erau ascultate de majoritatea oamenilor. Ba chiar mai mult acestia erau vedete nationale. Actiunea o sa se indrepte treptat spre decizia guvernului de a inchide acest radio si incercarile acestora. Foarte interesante de urmarit sunt si povestioarele membrilor echipajului si zilnicele intamplari de pe vas.

the boat that rocked 2 The Boat That Rocked (2009)

In film joaca si un actor preferat de-al meu, nu atat de cunoscut precum megastarurile de la Hollywood, dar un tip foarte carismatic – Bill Nighy (cei tineri il stiu foarte bine din Underworld). Am citit inainte de a vedea filmul niste comentarii pe un site. Oamenii spuneau acolo ca e o comedie slaba si un film prost la care nu merita sa te uiti si a doua oara. Eu o sa ma mai uit si garantez ca multora dintre voi o sa va placa. Pasionatii de muzica veche vor fi incantati de asemenea:)

Vizionati trailer:

3 COMENTARII

  1. Incredibil de slab. Dupa Nottimg Hill si Love Actually (care pentru mine merita mai multe Oscaruri), noua productie m-a dezamagit profund. Daca vreti un film despre istoria rockului, vedeti Across the Universe

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.