The Amazing Spider-Man, primul film dintr-o noua trilogie

0

Reprezentantii Sony Pictures au anuntat ca The Amazing Spider-Man este primul film dintr-o trilogie care va explora modul in care evolutia eroului principal a fost trasata de disparitia parintilor sai. Disparitia parintilor sai este factorul care il conduce pe Peter Parker catre un destin singular si plin de intamplari uluitoare. Peter Parker vrea sa stie cat mai multe lucruri despre disparitia parintilor sai si incepe sa faca cercetari in jurul Oscorp dupa ce gaseste cateva insemnari lasate de tatal sau. Tanarul descopera mai multe lucruri despre originea sa, despre evenimentele care i-au determinat evolutia, daca acestea au avut sau nu un caracter intamplator. Evenimentele din The Amazing Spider-Man vor constitui baza pentru celelalte filme din trilogie, determinand directiile lor de dezvoltare.

Regizorul Marc Webb a spus intr-un interviu ca ceea ce l-a interesat la personajul Spider-Man, in jurul caruia exista diverse benzi desenate si povesti a fost originea lui, dorind sa construiasca acest personaj de la origini: “Cine este aceasta persoana, ce i s-a intamplat cand era copil, ce ii place, ce nu ii place. M-am intors tot timpul la aceeasi idee: copilul a fost parasit de parintii lui cand avea cinci sau sase ani, lucru care ar avea un impact puternic asupra oricui, rezultand un gol, o lipsa in viata respectivei persoane. Si am continuat sa ma gandesc la asta, cum ar putea aceste lucruri sa contureze un personaj, cel putin asa cum l-am interpretat eu, care poarta mereu cu el ceva dintr-un copil, din aceasta parte din viata lui care lipseste [nefiind explorata pana acum in alte pelicule]. Acest lucru il va defini intr-un mod real, asa ca am vrut sa spun povestea unui tanar care isi cauta tatal si se descopera si pe sine, acesta a fost abordarea mea”, potrivit Collider.

Marc Webb a marurisit ca a cautat niste actori care sa fie cat mai naturali, iar Andrew Garfield si Emma Stone s-au incadrat perfect in acest tipar. Dupa incasari record in prima zi de lansare, The Amazing Spider-Man a adunat in patru zile un total de 95,7 milioane de dolari. Sequelul filmului The Amazing Spider-Man va fi lansat pe data de 2 mai 2014. In Romania, The Amazing Spider-Man va aparea pe marile ecrane pe data de 13 iulie 2012.

sursa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.