The Amazing Spider-Man, incasari record in ziua lansarii

0

%name The Amazing Spider Man, incasari record in ziua lansarii

The Amazing Spider-Man, regizat de Marc Webb, a fost lansat marti, 3 iulie 2012, in Statele Unite ale Americii, reusind sa inregistreze incasari record de aproximativ 35 milioane de dolari in prima zi de vizionare. Distributia filmului ii include pe Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Martin Sheen si Sally Field.

The Amazing Spider Man3 460x254 The Amazing Spider Man, incasari record in ziua lansarii

Acesta este cel mai mare nivel al incasarilor pentru o lansare de film care are loc martea, depasind chiar si Transformers, pelicula care a debutat pe marile ecrane exact in aceeasi zi, in 2007. Valoarea incasarilor inregistrate de Transformers in ziua lansarii a fost de 27,9 milioane de dolari. Transformers a fost totusi proiectat si in seara de luni, 3 iulie 2007, avand incasari de 8,8 milioane de dolari in acea zi, astfel ca adunand cele doua zile, acestea depasesc cu putin valoarea biletelor vandute pentru The Amazing Spider-Man.

2007 transformers 023 460x195 The Amazing Spider Man, incasari record in ziua lansarii

Comparand insa The Amazing Spider-Man cu celelalte filme din franciza, observam ca incasarile acestuia sunt mai scazute: Spider-Man 3 (regia: Sam Raimi) a avut incasari de 59,8 milioane de dolari in ziua deschiderii, Spider-Man 2 (regia: Sam Raimi) a adunat 40,4 milioane de dolari, in timp ce originalul Spider-Man (regia: Sam Raimi) a avut incasari de 39,4 milioane de dolari in ziua lansarii.

the amazing spider man21 460x306 The Amazing Spider Man, incasari record in ziua lansarii

Incasarile inregistrate de The Amazing Spider-Man pot fi insa comparate cel mai bine cu cele ale peliculei Spider-Man 2, pentru ca si aceasta a fost lansata tot in timpul saptamanii, intr-o zi de miercuri. Celelalte doua filme din franciza au debutat vinerea. Dupa sase zile, Spider-Man 2 a adunat incasari de 180,1 milioane de dolari. Daca The Amazing Spider-Man va urma acelasi tipar, va inregistra incasari de 150 milioane de dolari pana duminica. In Romania, The Amazing Spider-Man va fi lansat pe data de 13 iulie 2012.

the amazing spider man sequel already in works 460x247 The Amazing Spider Man, incasari record in ziua lansarii

sursa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.