[Teaser Trailer] Red cu Bruce Willis

2

Vã era dor de Bruce Willis? Dupã aventurile din “Cop Out”, Willis revine pe marile ecrane, tot în rolurile sale periculoase şi justiţiare cu care ne-a obişnuit, de aceastã data pentru “Red”. Curioşi despre ce este vorba? Pãi sã vedem: Se pare cã povestea filmului vine din întâmplãrile unor benzi desenate concepute de Warren Ellis şi Cully Hamner. Pentru ilustrarea acestei poveşti pe marile ecrane, Robert Schwentke (The Time Traveler’s Wife) este cel care se va ocupa de partea de regie, iar ca “ajutoare” îi aduce pe Willis, Mary-Louise Parker, Morgan Freeman, John Malkovich, Helen Mirren, Brian Cox şi lista poate continua. Ce putem spune despre scenariu?

bruce willis 560x371 460x304 [Teaser Trailer] Red cu Bruce Willis

Avem aşa: nişte foşti agenţi CIA, printre care şi Frank Moses (Bruce Willis), individ care a lãsat armele deoparte pentru o viaţã în tihnã. Dar atunci când îşi vede viaţa ameninţatã dar şi pe cea a celor dragi lui, acesta reuneşte vechea “gaşcã”, pe Joe Matheson (Morgan Freeman), Marvin Boggs (John Malkovich) şi pe Victoria (Helen Mirren) într-o ultimã misiune. Ce o sã iasã, vedeţi din 18 octombrie, atunci când “Red” va vedea lumina reflectoarelor.

2 COMENTARII

  1. in general Bruce willis a fcut filme bune, foarte antrenante si de data asta va fii la fel ,, sper. E unul dintre actori mei preferati mi-au placut rorurile lui ,, dar in Sacalul nu prea ,,, e un actor de calibru mare care nu ne va dezamagi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.