Superman, Spiderman sau Batman, regizat de Tudor Giurgiu, premiat in SUA

0

superman spiderman sau batman1 460x258 Superman, Spiderman sau Batman, regizat de Tudor Giurgiu, premiat in SUA

Superman, Spiderman sau Batman, in regia lui Tudor Giurgiu, a fost distins cu premiul pentru Cel mai bun scurtmetraj de fictiune (in valoare de 2.500 dolari) la cea de-a 20-a editie a Aspen Shortfest, unul din cele mai prestigioase festivaluri de scurtmetraj din Statele Unite ale Americii. De asemenea, filmul a intrat si in posesia premiului BAFTA L.A. Short Film PrizeSuperman, Spiderman sau Batman a fost unul din cele 79 de scurtmetraje selectate in competitia Aspen Shortfest, din peste 3.300 de scurtmetraje inscrise din 70 de tari.

42 460x281 Superman, Spiderman sau Batman, regizat de Tudor Giurgiu, premiat in SUA

Premiul obtinut la Aspen Shortfest confera filmului Superman, Spiderman sau Batman eligibilitatea pentru procesul de nominalizari la Premiile Oscar, categoria Live Action Short Film. De asemenea, Superman, Spiderman sau Batman a fost distins cu BAFTA L.A. Short Film Prize, juriul BAFTA apreciind scurtmetrajul ca fiind “superb filmat si bine jucat, emotiile fiind surprinse cu sensibilitate”.

SUPERMAN still 460x258 Superman, Spiderman sau Batman, regizat de Tudor Giurgiu, premiat in SUA

Superman, Spiderman sau Batman spune povestea lui Aron, un baietel de 5 ani, care, impreuna cu tatal sau, porneste intr-o dimineata pe un drum la capatul caruia doreste, asemenea eroilor din benzile desenate, sa-si salveze mama bolnava de inima. Distributia ii include pe Bogdan Zsolt, Cornel Raileanu, Elena Ivanca, Ovidiu Crisan, Maria Seles, Adriana Bailescu si copilul Aaron Serban. Superman, Spiderman sau Batman a castigat, in octombrie 2011, premiul pentru Cel mai bun scurtmetraj european la cea de-a 56-a editie a Festivalului International de Film de la Valladolid. Filmul lui Tudor Giurgiu urmeaza sa fie prezentat la Kiev International Short Film Festival (20-22 aprilie) si Seattle International Film Festival (17 mai – 10 iunie).

nunti muzici si casete video 610678l1 460x305 Superman, Spiderman sau Batman, regizat de Tudor Giurgiu, premiat in SUA

sursa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.