Sucker Punch (2011)

5

De la regizorul lui Watchmen si 300 vine un film cu adevarat exploziv, mai ales pentru cei care au ocazia sa-l vada la imax. Vanessa Hudgens isi schimba rolul de scolarita cu unul de animatoare razboinica, decorurile reusesc sa impresioneze pe orice decorator de apartamente, barbatii se uita la film ca si cum ar privi un film sexy plin de actiune, iar lumea va privi filmul ca o productie creata din vreo 10 videoclipuri. Am apreciat stilul lui Snyder si, la fel ca in Watchmen, va veti uita la multe scene in care efectele speciale se vor imbina perfect cu muzica si cu stilul de filmare. Si cam atat. Dialogurile le vom pastra doar pentru cateva minute.

sucker punch 1 460x306 Sucker Punch (2011)

Sucker Punch spune povestea unei fetite (20 de ani) ce este inchisa intr-un ospiciu de catre tatal ei vitreg. Doar ca ospiciul nu este chiar ospiciu ci o fatada a unui local/bar sexy in care cei mai influenti oameni din oras vin sa-si delecteze ochii. Baby Doll este porecla fetei, personaj care prin stilul sau de a dansa reuseste sa hipnotizeze pe toti ce prezenti. Iar aceast dar il va folosi pentru a-si planui evadarea. Ganditi-va ca, de fiecare data cand ea danseaza, imaginatia ei se va duce pe niste taramuri pline de actiune si fantastic unde va trebui sa supravietuiasca si sa-si duca la indeplinire misiune.

sucker punch 2 460x201 Sucker Punch (2011)

Din randul 5 al salii IMAX am apreciat atat efectele speciale cat si coloana sonora. Vorbaraie putina, fete imbracate sexy, scene de lupta in slow motion, o calatorie pentru gasirea unor obiecte magice, dragoni, luptatori a la Lord of the Rings, nemti energizati cu aburi, un tren de mare viteza si multe altele… Spectaculos, intr-un cuvant!

Vizionati trailer:

5 COMENTARII

  1. Foarte trist comentariul lui adrianM. Vreau sa spun ca am vazut filmul de curand si am ramas : WAAAAAAA!!!??? Genial! Simplu si frumos. Daca ar fi sa descriu ce mi-a placut la acest film..mi-ar lua mult prea mult si ar fi in van. ideea e: nu va mai luati dupa toti “criticii” ca nici cei de pe imdb nu sunt mereu corecti, ca sa zic asa. Recomand filmul oricui si mai ales celor carora le-au placu : Sin City, The Spirit , Watchmen etc

  2. Eu vazand filmul asta la pc, nu prea m-am bucurat de efecte, dar mi-au compensat placerea fetele cu costumele si fustele lor mini. M-am bucurat de scenele pline de actiune ca orice mascul, dar cred ca am eu ceva cu regizorul. Nici la Watchmen nu am fost atent, n-am prins ideea si nici nu stiu daca am stat sa-l vad pe tot, iar la Sucker Punch n-am inteles epilogul din final (care era plin de clisee), hm in schimb, mi-au placut Sin City si The Spirit, mai ales Sin City si Eva Mendes. Cum spuneai si tu, spectaculos dar nu prea se apropie de Sin City care are un dedesubt mai gros.

  3. […] cinematografic. Sincer seamănă într-o oarcare măsură cu experimentul ratat de anul trecut Sucker Punch. IFRAME Embed for […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.