Spy Kids: All the Time in the World in 4D

2

 ” There’s something she’s hiding from us”

 Un veteran în regizarea anterioarelor producții din seria Spy Kids, Robert Rodriguez ne-a mulțumit consecutiv, cu un film bunicel, continuând cu două mediocre și culminând cu unul de-a dreptul prostesc. Nu sunt deranjată de ideea filmului, cât de modul pueril în care un scenariu de la început idiot, a fost pus în scenă de interpretări lamentabile care nu au facilitat câtuși de puțin aprecierea  momentelor dedicate inutil.Nu vă lăsați înșelați de prezenţa Jessicăi Alba pe afiș. Aceasta nu valorică filmul nici pentru a-ți dori să-i urmărești evoluția, scenele oferite de personajul său (vezi imaginile când este gravidă sau când poartă tot timpul copilul în brațe în timpul luptelor), fiind de-a dreptul penibile. 

spy kids 4 all the time in the world1.jpg 21 460x259 Spy Kids: All the Time in the World in 4D

Rebecca și Cecil Wilson sunt doi gemeni mereu puși pe șotii, dar mai ales preocupați să arate mamei lor vitrege Marissa Cortez Wilson (Jessica Alba) cât de puțin o agreează. Wilbur Wilson (Joel McHale), tatăl celor doi, este un reporter de televiziune ce prezintă o emisiune de succes, axată pe vânarea spionilor. Recent căsătoriți, cuplul se bucură de apariția unui nou copil în viața lor tihnită de familie.Ceea ce nu știu frații este faptul că soția tatălui lor a fost până nu demult un agent secret de top în cadrul unei super organizații, dar care s-a retras din activitate. Un maniac (stupid), Timekeeper amenință să preia controlul asupra Terrei și riscă să oprească curgerea timpului…  Let the Fun Begin! O echipă nouă se unește pentru a-l opri pe maniac…. sau pentru a ne face pe noi să regretăm alegerea făcută.

SK4 07083 spy kids image 460x306 Spy Kids: All the Time in the World in 4D

Singurul lucru care vă va face să vă amintiți că sunteți la o vizionare de film și nu la un spectacol ieftin de circ va fi reacțiile unui public care nu empatizează conform imaginilor cu personajele. O autocompătimire intensă simțită la sfârșitul filmului nu va ajuta pelicula să fie recomandată prietenilor, așa că îmi asum riscul de a nu fi pe placul multora cu părerea expusă. Personal, consider „Spy Kids: All the Time în the World in 4D” a fi cel mai prost film al anului, asta ca să nu fiu prea acidă și să declar fără menajamente că este unul dintre cele mai nevaloroase filme care mi-au fost oferite spre urmărire. Inovația 4d constă în primirea unui cartonaș înmânat la intrarea în sală, asta împreună cu ochelarii speciali pentru urmărirea efectelor tridimensionale. Pe parcursul filmului o să puteți simți opt arome diferite, în momentul în care se anunță asta pe ecran. Nu pot spune că a fost o experiență extraordinară, mirosurile semănând între ele și nu tocmai cele pe care le-ai fi așteptat.

Vizionați trailer:

2 COMENTARII

  1. […] al celor mai mari spioni, acolo unde fusese creată defuncta divizie Spy Kids. Angela – Filme Tari Singurul lucru care vă va face să vă amintiți că sunteți la o vizionare de film și nu la un […]

  2. Am gasit acest film la cinemacity 4D si ma asteptam ca 4d sa te stropeasca sa te bata vantul. Dar e aroma scope, iti da un pliant si simti mirosurile! Lame!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.