Remember the Titans (2000)

3

remember the titans 202x300 Remember the Titans (2000) Actori: Denzel Washington, Will Patton, Wood Harris, Ryan Hurst, Donald Faison, Hayden Panettiere

Denzel Washington a jucat in multe filme bune. Unul din ele este si acesta, film care a fost inspirat dintr-o poveste reala. Mereu mi-au placut filmele cu sport sau cu echipe de fotbal american, baschet, hochei etc. pentru ca chiar daca in mare parte mai toate se termina cu bine sunt acele trairi din timpul filmului ce le ai oricat de previzibila ar fi povestea. Filmul acesta ne pune pe ecrane o poveste de acum 30-40 de ani, din vremurile in care negrii si albii nu stateau la aceeasi masa, dar sa mai si joace fotbal impreuna. Remember the Titans este un film bun.

Doua scoli din aceeasi regiune a Statelor Unite sunt inchise in anii 70. Elevii celor doua scoli (o parte de culoare, iar cealalta parte albi) sunt trimisi la o noua scoala (T.C. Williams High School) unde trebuie sa se integreze si sa traiscaunii langa altii.

remember the titans 2000 Remember the Titans (2000)

Intreaga regiune este enervata de aceasta decizie, iar toata stupoarea se reflecta pe echipa locala de fotbal. Deranjul devine si mai mare atunci cand este numit un nou antrenor (Denzel W.) in locul celui actual (un alb). Acesta va incerca sa-i uneasca si sa creeze o echipa de fotbal invincibla. Perfecta cum spunea el. Conflictel, problemele, dar si situatiile amuzante nu lipsesc.

titans win1 Remember the Titans (2000)

Ma gandeam ca la un alt nivel, dar nu foarte diferit ca idee de cel de atuci este situatia din prezent cu ungurii din regiunile transilvanene ale Romaniei. Sau na, cu tiganii in anumite orase. In Statele Unite pe alocuri conflictul este rezolvat, iar filme de genul acesta incearca doar sa le aminteasca oamenilor de trecutul lor destul de rusinos. Am fost mereu impresionat de astfel de cazuri, iar povestea ramane o dovada vie ca oamenii pot atinge lucruri mari sau chiar imposibile. Impreuna.

Vizionati trailer:

3 COMENTARII

  1. Film smecher rau;)din toate punctele de vedere…poti trage multe invaturi din acest film,indiferent de varsta p kre o ai;)…pt ce’i kre nu l’au vazut vi’l recomand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.