Something’s Gotta Give (2003)

4

420835something s gotta give posters 204x300 Something’s Gotta Give (2003)Actori: Jack Nicholson, Diane Keaton, Keanu Reeves, Amanda Peet, Francis McDormand

Daca Nicholson vrea sa ne arate ca iubirea te poate atinge la orice varsta, am putea sa-l credem pe cuvant, nu? Rolul actorului interpretat de-a dreptul magistral in comedia romantica cu pricina, nu face altceva decat sa transpuna gandurile si emotiile unui om experimentat, care iti lasa o prima impresie de individ fara cusur. Este fenomenal sa poti vedea/simti/deduce privirea stinghera, stangacia si tremuratul celui pe care-l catalogai drept ‘inuman’. Iti soptesti usor printr-un zambet delicat: “Uite ca si EL poate claca!”. Se potriveste oarecum sistemului ‘capra vecinului’, dar eu vreau sa lamuresc aspectul pozitiv al ideii de baza: indivizii aparent perfecti, intangibili, pot determina factori ce-ti pot scadea stima de sine in anumite situatii, asa ca, ce-i mai frumos decat sa afli ca si cel de langa tine, nu-i mai departe de.. tine?

Experimentatul nostru de astazi este Harry Sanborn, burlac convins,2003 something gotta give 001 300x199 Something’s Gotta Give (2003) afacerist prosper si adept al unei reguli de aur: nu se intalneste cu femei trecute de 30 de ani. Dragut, doar ca va dati seama ca nea’ Nicholson n-a intocmit vreun contract pentru niscavai operatie estetica -> vreo portie de intinerit, deci da, moft absurd de om in prag de 60-si-ceva de ani. In valtoarea unei escapade de week-end petrecut alaturi de noua sa cucerire, Marin, sufera un atac de cord. Salvarea vine din partea mamei fetei, Erica, ce-i acorda acestuia ezitant, primul ajutor. Femeia, scriitoare de succes si mama singura, nu va privi cu ochi buni somethings gotta give 300x207 Something’s Gotta Give (2003)imaginea posibilului partener al fiicei sale. Dar de la o apropiere speciala intre cei doi la aparitia unui nou personaj ce-i da tarcoale Ericai, nu ramane decat un pas. Sau vreo cateva secvente din film.

Download subtitrare “Something Gotta Give” click aici.

Oscarul exercitat ecranizarii ar trebui sa va convinga, oarecum, de intepretarea limpede si clasica pe care-o prezinta intreaga poveste, respectiv personajele ei. Keanu Reeves, o aparitie cuminte, pare aici a fi un novice ce-si rosteste replicile cu mult tact dar si c-o oarecare sfiala. Sfiala pentru dezinvoltura lui Nicholson si farmecul Dianei Keaton. Dar sa zicem ca poate Reeves a avut ocazia sa-i vada pe ambii in ipostaze ceva mai ‘umane’, asa ca alura de neatins, a fost atinsa. Asta ca sa facem legatura cu ceea ce behaiam eu de zori in introducere. Keanu, mon amour, iti asteptam jurnalul de pe platourile de filmare!

Vizionati trailer:

4 COMENTARII

  1. Am citit comentariul si am decis sa vad filmul. Adevarul e ca si actorii mi-au atras atentia :). Mi-a placut mult sfarsitul :).

  2. Nu se pot compara articolele domnisoarei Anka..sau Ankha ..cu ceea ce scrii tu ..sub nici o forma.. In mare, ai perfecta dreptate..ma refer la precizarile tale.. referitor la comentariul meu legat de Perfume si de articolul ei totodata .. Dar, citeste ultima fraza pe care a scris-o in acel articol ..ceva de genu’ : “E imposibil sa nu va lase o impresie buna” ..si cu asta , am spus totul 🙂 Nu m-a interesat niciodata, ori de cate ori am citit cate un articol aici ..sa vad cine l-a scris..si-asa mai departe..nu .. Inevitabil am observat..ca cele mai multe , cel putin cele pe care le-am citit eu ..au fost scrise de catre floryan.Cum am mai spus..majoritatea au fost foarte ok ..si au reflectat in mare masura calitatea filmelor .. O ultima precizare, ca tot ti-am citit si articolul tau despre Something’s Gotta Give .. exceptional ..filmul, mai putin ..insa articolul ..:) Cum am spus si mai sus ..nu se pot compara ..am citit 2 articole de-ale Ancai .. 2 de-ale tale .. si diferenta este clara . 🙂 Tineti-o tot asa .

  3. […] Something’s Gotta Give (2003) – [Nominalizat la 1 Premiu […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.