Someone Like You (2001)

1

Nu stiu cum am nimerit sa ma uit azi numai la comedii romantice… Si culmea, ca as fi avut chef sa vad un film mai dark asa, in ton cu vremea de-afara. Totusi, am sa va povestesc astazi despre Someone Like You, un film simpaticut, dar nu excelent,la care, trebuie sa recunosc, m-am uitat doar pentru Hugh Jackman :). Cred ca e singurul film in care l-am vazut sa joace rolul unui tip cu probleme de angajament, ce schimba femeile ca pe sosete. Si sincer sa va spun, personajul lui a fost singurul care mi-a placut din tot filmul, pentru ca a fost amuzant de urmarit.

Povestea filmului pare, la inceput, una destul de tipica pentru o comedie romantica. Jane (Ashley Judd) se indragosteste de Ray (Greg Kinnear), un tip care parea barbatul perfect, asta pana in momentul in care se desparte de ea. Deoarece Ray nu i-a oferit niciun motiv clar in momentul in care a parasit-o, Jane incearca din rasputeri sa gaseasca o explicatie. Dupa ce citeste un articol in ziar despre modul de imperechere al vacilor, aceasta dezvolta o teorie conform careia toti barbatii inseala mai devreme sau mai tarziu, parasindu-si prietena actuala pentru un model mai nou. Asa ca impreuna cu prietena ei cea mai buna, Liz (Marisa Tomei), Jane isi creaza un alias sub care isi publica “teoria vacii noi” intr-o revista, devenind faimoasa pentru noua ei perspectiva asupra relatiilor.

A fost putin dezamagitor pentru mine sa o vad pe Ashley Judd in filmul asta, deoarece aflasem la un moment dat ca are un IQ de geniu, iar dupa parerea mea un geniu nu ar fi ales sa joace in Someone Like You. Totusi, decat atat am sa-i reprosez, pentru ca rolul sau l-a jucat destul de bine, oferind si cateva lacrimi credibile la un moment dat. In mare, filmul e amuzant asa, si bun de urmarit doar in cazul in care te plictisesti foarte tare, insa nu vi-l recomand in mod special, si asta pentru ca faza cu vacile pare chiar stupida.

Vizionati trailer:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.