Sea Rex 3D (2011)

5

Pentru toţi cei pasionaţi de subiectul erei dinozaurilor, Sea Rex reprezintă o alegere foarte bună, atât din punct de vedere al îmbogăţirii cunoştinţelor, cât şi al efectelor speciale. Durează numai 40 de minute, îndeajuns cât să nu te zăpăcească cu prea multe informaţii şi să te poţi bucura de experienţa IMAX.

cats 460x257 Sea Rex 3D (2011)

Documentarul, care a apărut anul trecut în SUA, ne poartă într-o călătorie uimitoare în care destinaţia este era mezozoicului, de acum aproape 250 milioane de ani. Înainte ca dinozaurii să conducă lumea, regii mărilor erau reptilele marine, asta datorită mărimilor uriaşe pe care le aveau şi abilitaţilor de a captura prada. Este prezentat, treptat, modul în care acestea au evoluat de-a lungul a celor trei etape (triasic, jurasic, cretacic) şi ce a dus la dispariţia acestora.

SeaRex18 555pxBLOG 460x258 Sea Rex 3D (2011)

Chiar dacă nu sunt o mare fană a dinozaurilor (de orice fel), mi-a plăcut documentarul. Peisajele sunt foarte frumoase, iar reptilele par reale şi pentru asta îi mulţumim desigur, IMAX-ului. Modul în care este prezentată povestea acestora nu este neapărat unul original, dar cel puţin îşi atinge scopul educativ. Filmul este dublat în limba română, aşa că cei mici vor fi mai mult decât încântaţi, iar exclamaţiile lor de uimire nu vor întârzia să apară.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.