Saturday News.

0

Transformers 3 va fi lansat pe 1 iunie 2011.

transformers2bw0Chiar daca nici partea a doua nu este in cinematografe, exista zvonuri precum Paramount Pictures si DreamWorks deja si-au programat lansarea celei de-a treia parti in iunie 2011. Niciun scenarist nu a fost contactat pentru realizarea acestui film si totodata nu se stie daca Megan Fox sau Shia LaBeouf vor semna contracte pentru aceasta continuare. Transformes 2: Revenge of the Fallen va fi lansat pe 24 iunie anul acesta in cinematografele din Statele Unite, urmand ca dupa 2 zile sa ruleze si in Romania.

Wall Street (1987) va avea o continuare:

wallstreet460Studiourile 20th Century Fox au anuntat lansarea unei continuari a celebrului film “Wall Street” din 1987, film ce l-a avut in rolurile principale pe Michael Douglas si Charlie Sheen. In aceasta continuare Gordon Gekko, care recent a fost eliberat din inchisoare, va trebui sa faca fata tumultoaselor probleme financiare in lumea in care nu demult era lider. Personajul “Bud Fox” nu va aparea in noul film.

Noi lansari in 3D.


g-forceTot mai multe studiouri sunt interesate de a lansa filme 3D, astfel ca anul 2009 ne va aduce cateva surprize in cinematografe. Toy Story 1 si 2 vor fi relansate si convertite in 3D. Filmul pentru copii “G-Force” in care niste soareci sunt agenti speciali si animatia de la Pixar – “Up” vor avea acelasi tratament. Filmul lui Jmes Cameron, Avatar, cel despre care se zice ca va fi cel mai scump film din istorie va fi lansat pe 18 decembrie in 3D, regizorul spunand ca niciodata nu se va mai intoarce la realizarea filmelor 2D. Totodata daca ati vazut cele 3 filme “Final Destination”, aflati acum ca “episodul” cu numarul 4: Final Destination – Death Trip 3D va fi lansat in cinematografe pe 14 august 2009, actiunea filmului avand la baza o cursa din timpul cunoscutei competitii cu masini – Nascar.

Brad Pitt si Natalie Portman intr-o comedie romantica.

Cei doi actori vor juca intr-o comedie romantica ce va fi lansata de Paramount Pictures, film bazat pe o carte scrisa de Leanne Shapton. Cartea spune povestea unui cuplu de la prima intalnire pana la despartirea finala. This will be interesting.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.