Robert Pattinson asaltat de fani în timpul filmărilor la “Remember Me”

1

001cf6a2 DF 16170R resize Robert Pattinson asaltat de fani în timpul filmărilor la Remember Me

Aflat în New York, cu ocazia celui mai recent proiect al său, “Remember Me“, Robert Pattinson nu a putut scăpa de fanii care au luat cu asalt platourile de filmare, copleşindu-l pe actor cu blitzurile aparatelor de fotografiat. “Remember Me” prezintă o poveste de dragoste emoţionantă care, începând cu 12 martie, va putea fi vizionată şi de fanii actorului din România în cinematografele: CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema City (Cotroceni şi Bacău), Scala şi Odeon Cineplex (Cluj).

Deşi în “Aminteşte-ţi de mine” Robert interpretează personajul unui tânăr obişnuit, rolul său nu a fost deloc lipsit de provocări şi asta pentru că de-a lungul filmărilor sute de fani şi paparazzi strigau şi urmăreau echipa de producţie prin tot oraşul. Întrebat cum a reuşit să facă faţă acestei situaţii, Pattinson a declarat: “În primele două săptămâni a fost groaznic pentru că am filmat în tot oraşul, inclusiv în zone care sunt aglomerate la orice oră. Cred că toată echipa a fost enervată de prezenţa lor, eram mereu întrerupţi de fani, aşa că începutul a fost foarte dificil. Cu timpul te obişnuieşti şi începi să blochezi ce te deranjează.”

60faf5a2 DF 10177R resize Robert Pattinson asaltat de fani în timpul filmărilor la Remember Me

În “Aminteşte-ţi de mine”, Robert revine pe marile ecrane într-o superbă poveste de dragoste care ia naştere în momentul în care drumul lui Tyler (Robert Pattinson) se intersectează în cel mai neaşteptat mod cu cel al lui Ally (Emilie de Ravin), femeia care avea să-i schimbe viaţa pentru totdeauna.

Pentru prestaţia sa din film, Pattinson a fost felicitat de partenerul său de filmare, Pierce Brosnan, care a declarat în mod repetat că tânărul actor a făcut un rol de excepţie, de care ar trebui să fie foarte mândru.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.