Rio (2011)

2

De la creatorii lui Ice Age (asa cum zice si reclama) vine o animatie ireprosabila (de cand nu am mai folosit cuvantul asta!?!). Oamenii chiar se pricep si chiar daca am vazut filmul undeva pe la 11 dimineata tot am reusit sa zambesc printre atipirile somnolente date de trezirea timpurie. Poet m-a facut mama. Si, sa recunoastem, filmul este ridicat in note si de vocile comice ale celor doi actori principali (personaje papagalistice): Jesse Eisenberg si Anne Hathaway. O singura chestie nu am inteles din toata maiestria asta… de ce a costat filmul 100 de milioane de dolari? Adica, chiar nu se mai pot face animatii cu bugete mici? Pentru ca nu cred ca banii luati de actori pentru imprumutarea vocilor a fost chiar de ordinul zecilor de milioane. In rest… nicio critica.
rio poza 1 460x195 Rio (2011)

Cu multe scene amuzante (mult mai multe decat in trailer, spre deosebire de alte filme…) si cu niste animale simpatice foc (haideti ca ati vrea sa aveti papagalul ala albastru acasa!) filmul reuseste sa incante pe toata lumea. Povestea? au mai ramas doar doi papagali dintr-o specie (asta e partea trista), iar pentru impreunarea lor …Blu trebuie sa ajunga tocmai pana la Rio. Iar aici normal ca peripetiile vor incepe imediat, ca sa nu mai vorbim si de faptul ca actiunea se petrece chiar in timpul celebrului carnaval. Sa nu uitam si de personajele secundare, cele care ridica gradul de comedie, doi simpatici pasaroi.
rio poza 2 460x286 Rio (2011)

De vazut si de revazut (mai ales de catre mine, partea a doua). Un film pentru intreaga familie, dar si pentru copii. Cam atat… ca ma duc sa-l revad. Vizionati trailer, pana ma intorc:

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.