Righteous Kill (2008)

9

righteous kill 02 203x300 Righteous Kill (2008)Actori: Robert De Niro, Al Pacino, 50 Cent, Carla Gugino, John Leguizamo, Donnie Wahlberg

Robert De Niro, Al Pacino si…. 50 Cent?!? Cine ar fi crezut? Poate ca “Righteous Kill” nu este chiar genul meu preferat de film si poate nu am multe filme vazute cu care l-as putea compara. Si totusi daca ar fi fost un film foarte bun atunci poate mi-ar fi atras atentia, dar nu. Este slabut. Or sa sara acum in capul meu toti fanii celor doua superstaruri. Cum se face atunci ca toate replicile tari din film le gasesti si in trailer? Am vazut trailerul acum, dupa film si vreau sa spun ca este mai bun decat filmul in sine. Politisti in apropierea pensionarii, criminal in serie negasit, 50cent pentru a atrage si pustanii si un subiect static. Numele filmului se traduce “Crime Justificate”… si tot degeaba.

Doi politisti din NYPD trebuie sa investigheze cazul unui criminal in serie care ucide tocmai righteouskill 2 Righteous Kill (2008)raufacatorii. Pacino si De Niro joaca in rolurile celor 2 oameni cu insigna. “Most people respect the badge, everybody respects the gun” spune De Niro pe la minutul 30, minut in care ma face atent. Insa schimburile de replici dintre cei doi actori sunt puse in umbra de filme mai vechi. In Righteous Kill cuvintele celor doi nu mai au aceeasi apasare. Poate trebuia sa le zica cineva ca un film bun nu se face doar cu o simpla semnatura de prezenta. Si sa revin la subiect… lumea devine atenta atunci cand se pune in discutie ca poate criminalul in serie este chiar un politist. Toti devin mai nervosi, iar in dreptul lui Turk (De Niro) apar 18860898 300x200 Righteous Kill (2008)multe intrebari. Singura prezenta “exotica” in film este cea a Carlei Gugino care vrea sa para aparatoarea adevarului.

Download subtitrare “Righteous Kill” click aici.

Am avut de cateva ori impresia pe parcursul derularii frame-urilor ca cei doi actori incercau sa ia fata unul celuilalt. Poate decat la intrebari pareau ca fac un cuplu pe ecran, dar in rest te situai mai mereu in postura de a alege intre cei doi. In primul weekend la box-office filmul a facut doar 16 milioane, dovada ca a inceput sa apuna timpul celor doi veterani.

Vizionati trailer:

9 COMENTARII

  1. L-am vazut si nu mi-a placut din punct de vedere al distributiei. Initial,cand am auzit prima oara despre film si despre actori, m-am mirat foarte tare de aparitia lui 50 cent alaturi de cei doi “grei”. Acum mi-as fii dorit ca unu din cei doi “uriashi” sa nu fii jucat in film. De ce?!…Nici eu nu stiu sa raspund la intrebarea asta. Scenariu a fost ok si un pic cam previzibil. Din punct de vedere al acusticii si realizarii nu ma pot pronuntza …inca…

  2. am si eu o intrbare…eu am citit toate comentariile tale..am si eu o intrabare dupa tien care e filmul bun ..n am gasit niciunul pana acuma:-??? te salut

  3. Tocmai ce am vazut si eu filmul.NU m-a impresionat,sincer…E ca atunci cand trec pe langa cineva necunoscut pe strada..si totusi am impresia:”oare nu te-am mai vazut pe undeva”.Interesanta ideea cu cineva care impusca raufacatorii totusi,mai ales ca majoritatea scapa datorita sistemului judiciar basma curata.

  4. doi mari actori batrani fara forta de altadata (cum era de Niro in Taxi Driver sau in The Deer Hunter) intr-un film prost, n-am putut sa-l vad pana la sfarsit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.