Regizorii Crazy, Stupid, Love ii vor pe Emma Stone si Ryan Gosling in noul lor film

0

crazy 460x396 Regizorii Crazy, Stupid, Love ii vor pe Emma Stone si Ryan Gosling in noul lor film

Regizorii filmului Crazy, Stupid, Love, Glenn Ficarra si John Requa au semnat un contract cu Warner Bros. pentru a regiza scenariul lor numit Focus. Cei doi regizori isi doresc sa faca din nou echipa cu Emma Stone (The Help) si Ryan Gosling (Drive) in acest nou film. Focus prezinta povestea unui infractor cu experienta in domeniu care se implica intr-o relatie amoroasa cu o tanara intrata recent in domeniul afacerilor ilegale. Lucrurile nu merg asa cum si-au dorit ei, iar despartirea este inevitabila. Aceasta relatie continua insa sa se mentina vie in sufletul lor, ceea ce se vede in momentul in care cei doi se intalnesc din nou.

emma stone 460x326 Regizorii Crazy, Stupid, Love ii vor pe Emma Stone si Ryan Gosling in noul lor film

Emma Stone va mai putea fi vazuta in filmele The Amazing Spider Man (regia: Marc Webb) – lansare: 6 iulie 2012, The Gangster Squad (regia: Ruben Fleischer) – lansare: 19 octombrie 2012, unde va juca din nou alaturi de Ryan Gosling si Sean Penn. Actrita va mai aparea intr-o comedie care nu are inca un nume, formata din mai multe filmulete, regizate Elisabeth Banks, Steven Brill si alte noua persoane. In aceasta comedie, Emma Stone joaca alaturi de Stephen Merchant si Richard Gere, iar lansarea va avea loc pe 25 ianuarie 2013. Pe Emma Stone o vom mai auzi si in filmul de animatie The Croods (regia: Kirk De Micco, Chris Sanders) – lansare: 22 martie 2013.

Ryan Gosling ryan gosling 22881942 1280 960 large 460x345 Regizorii Crazy, Stupid, Love ii vor pe Emma Stone si Ryan Gosling in noul lor film

Ryan Gosling va mai juca in Only God Forgives (regia: Nicolas Winding Refn) – lansare: 28 martie 2013, The Place Beyond the Pines (regia: Derek Cianfrance), film care va fi lansat anul acesta si Lawless (regia: Terrence Malick) – lansare: 2013, alaturi de Rooney Mara, Natalie Portman si Wes Bentley.

sursa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.