Realizatorii filmului “Saw” prezinta filmul: “Repo! The Genetic Opera”

5

poster repoRepo!The Genetic Opera va fi lansat pe 10 iulie 2009 in Romania.

Realizat în mare parte de echipa seriei SAW, printre care se numără regizorul Darren Lynn Bousman, costumierul Alex Kavanagh şi directorul artistic David Hackl, Repo! The Genetic Opera este ideea lui Darren Smith şi a lui Terrance Zdunich. Aceştia din urmă începuseră în anul 2000 să interpreteze ceea ce ei numeau „opere de 10 minute” în cafenele şi cluburi rock din Los Angeles. Una dintre aceste piese scurte, The Necromerchant’s Debt, o poveste în care era implicat un profanator, a fost punctul de plecare pentru Repo! The Genetic Opera!

Regizorul Darren Lynn Bousman invită toţi cinefilii la Repo!The Genetic Opera: “Nu vă uitaţi la gen. Uitaţi muzica, uitaţi groaza. Este o experienţă pe care ar trebui să o aveţi într-un cinema. Nu aţi mai văzut aşa ceva până acum. E interesant, e cool, e la modă, e nou, e întunecat, e sexy. Cred că are ceva pentru toată lumea.

Vizionati trailer:

5 COMENTARII

 1. Da. In afara de Sarah Brightman, care stie cu ce se mananca stilul (opereta) si care dupa parerea mea joaca cel mai bine, in rest niste afoni. Atat muzical cat si actoriceste. Daca se vrea un film horor muzical, atunci este o porcarie a genului. De ce? Este jucat p r o s t.

 2. Foarte dark & gothic. O viziune extrem de interesanta si sangeroasa a regizorului Darren Lynn Bousman si cu un scenariu caprivant. Niste costume exceptionala si muzica pe toate gusturile, foarte variata:D. O alaturare inedita dar amuzanta in cadrul cast-ului: Paris Hilton(rolul lui Amber Sweeti s-a potrivit ca o manusa) si Sarah Brightman in rolul lui Blind Mary. Per total a fost o experienta interesanta. O recomand!

 3. L-am vazut si eu aseara. Eram in sala vreo 15 la inceput si am ramas 5 temerari pana la sfarsit. “Turma” era la Ice Age cred.
  Ce pot spune e interesant. As fi curioasa sa vad si muzicalul de pe Broadway.
  Mi-a placut hotul/profanatorul de morminte, arata destul de bine si mi se parea ca si canta decent.
  Paris joaca un rol care i se potriveste din viata reala, “fata lu’ tata”, nimfomana si obsedata de operatii estetice.
  Nu prea ma asteptam sa-l vad pe Sorvino intr-un astfel de rol de tata, pasionat de opera ;).
  Un film dragut pentru o zi obisnuita de duminica!
  Merci IRI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.