[Promo Trailer] The Whistleblower

0

Avem ceva extrem de interesant aici. Pe lângã faptul cã primul element care mi-a atras atenţia a fost prezenţa lui Rachel Weisz ca şi personaj principal, am aflat între timp cã alãturi de ea, vor mai performa şi Vanessa Redgrave, Monica Bellucci, David Strathairn, Liam Cunningham şi Sergej Trifunovic. Dupã ce am urmãrit trailer-ul, pe la jumãtate ţi se va pãrea cã auzi un “Haide-Haide!”; ţi se pare cã-l mai vezi şi pe Florin Busuioc şi nu, nu prezintã vremea îmbrãcat excentric de prost.

Astfel, dragi şi drage, aflu cã “The Whistleblower”, proiectul-debut pentru Larysa Kondracki, are câteva legãturi serioase cu România, atât prin prestaţii (Busuioc, Alexandru Potocean, Ionuţ Grama), cât şi prin.. locaţii. E confirmat cã filmãrile au fost realizate aici, chiar în Bucureşti, la Studiourile MediaPro în ultimele luni ale anului trecut. De Rachel ştim c-a mai venit cu ocazia producţiei “The Bloom Brothers”, la Castelul Peleş. Revenind la film, este o dramã care spune povestea realã (scenariul este bazat pe un caz real) a lui Kathryn Bolkovac, o poliţistã de origine americanã care a cãlãtorit în Bosnia în 1999 pentru o misiune vizând menţinerea pacii. Chestiunea devine riscantã atunci când femeia doreşte sã dezvaluie un adevãrat scandal sexual legat de traficul uman, scandal în care formalitãţi şi oameni politici ai Statelor Unite ar putea fi implicate.

Aşadar, nu-mi rãmâne decât sã vã arãt promo-trailer-ul şi sã-mi spuneti pãrerea voastrã. Ca datã de lansare, nu ne putem rezuma deocamdatã decât la “undeva în 2010”, dar rãmâne în Balcani. 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.