Primele imagini din “Ondine” cu Colin Farrell

2

Nu-i aşa că vă era dor de Colin Farrell şi că sunteţi curioşi să aflaţi ce filme mai pregăteşte? 😀 Ei bine, aflaţi că, în afară de “The Imaginarium of Doctor Parnassus”, îl mai puteţi vedea pe celebrul irlandez, anul acesta, în două noi producţii: “Triage” şi “Ondine”. Dacă despre prima nu se cunosc foarte multe detalii, cu a doua stă altfel treaba. Au fost date publicităţii primele imagini din filmul “Ondine” pe care vă invit să le vedeţi şi voi şi, de asemenea, să-mi spuneţi ce părere aveţi despre ideea unui basm modern cu sirene? Şi, mai ales, cu Colin Farrell în rolul lui Făt-Frumos? Sună bine sau nu sună bine? Va avea succes sau va dezamăgi cumplit?

Ondine-FirstLookTIFF-tsrimg

Scris şi regizat de Neil Jordan (The Crying Game, Interview with the Vampire, The Brave One) “Ondine” este un basm modern, ce spune povestea lui Syracuse (Colin Farrell), un pescar irlandez, a cărui viaţă este total schimbată atunci când prinde, în plasele sale, o femeie foarte frumoasă pe nume Ondine (Alicja Bachleda). Fiica lui Syracuse începe să creadă că Ondine este de fapt o creatură magică, o sirenă, în timp ce Syracuse însuşi se îndrăgosteşte de ea. Dar, ca în orice basm, vor exista pericole care vor ameninţa fericirea celor doi. Din fericire, toată lumea ştie cum se termină un basm. Să sperăm că acesta nu va fi o excepţie. Pelicula va avea premiera la Festivalul de Film de la Toronto, din luna septembrie. Până atunci, eu aştept cu nerăbdare trailerul ca să ştiu ce aşteptări ar trebui să am de la film.

Ondine-FirstLookTIFF-fullsize-01

Ondine-FirstLookTIFF-fullsize-02

Ondine-FirstLookTIFF-fullsize-03

Ondine-FirstLookTIFF-fullsize-04

Ondine-FirstLookTIFF-fullsize-05

2 COMENTARII

  1. […] cu două producţii la Festivalul de la Toronto în 2009, alături de “Triage”, rulând Ondine. Cel din urmă a avut întâietate în fața primului, privind recepția de critici. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.