Pretty Persuasion (2005)

0

Uneori razbunarea nu cunoaste limite, iar unii oameni sunt capabili sa faca orice pentru a-si duce razbunarea pana la capat, chiar daca urmarile pot fi fatale. Aceasta este in linii mari si tema filmului pe care vi-l prezint, unde avem de-a face cu razbunarea pusa la cale de frumoasa Kimberly, o adolescenta in varsta de 15 ani. Stiu ca prima reactie poate fi aceea de a te duce cu gandul la vechiul cliseu in care o adolescenta frumoasa si bogata face orice pentru a castiga faima si pentru a fi in centrul atentiei. Intr-un fel asa e, dar in multe feluri importante nu e si pentru acele moduri in care difera merita vazut. Un alt motiv pentru care merita vazut este prezenta in rolul principal a frumoasei Evan Rachel Wood.

Evan on bed 460x306 Pretty Persuasion (2005)

Cum difera filmul de vechea poveste ? Cred ca in primul rand prin modul de abordare a subiectului care deschide cateva probleme importante ale societatii americane si nu numai. Filmul pleaca de la acuzatia facuta unui profesor pentru abuz sexual si atinge totodata si subiecte sensibile pentru cultura americana, cum ar fi problema rasismului si a discriminarii sociale, problema identitatii sexuale si a homosexualitatii si, evident, problema educatiei si a spatiului familial care influenteaza comportamentul copilului. Filmul loveste totodata si in industria de divertisment si obsesia oamenilor de a deveni faimosi. Astfel, filmul pleaca de la razbunarea pusa la cale de Kimberly, in aparenta o faptura gingasa si inocenta, care le atrage in planul ei pe Brittany si Randa. Kimberly le convinge pe cele doua sa ridice impotriva profesorului de engleza acuzatii de abuz sexual. Facandu-le sa creada ca este o razbunare comuna, Kimbery isi urmareste de fapt propria razbunare. Care sunt motivele razbunarii ei si, mai ales, ce consecinte va avea scandalul pe care il provoaca, va las pe voi sa descoperiti.

pretty 459x306 Pretty Persuasion (2005)

Pretty Persuasion este o comedie neagra cu privire la societatea in care traim, satirizand oarecum cultura americana, mai exact, conflictele care mocnesc in interiorul ei.

Vizionati trailer:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.