15 COMENTARII

  1. Eeeei, daca e asa eu sunt curioasa cum ar vorbi despre filme acele vedete care n-au nicio legatura cu filmul si pe care nu le-ai vedea niciodata vorbind despre filme. Sunt curioasa ce parere are despre filme, cum povesteste senzatia pe care i-a lasat-o un film Bianca Dragusanu, Daniela Crudu, Oana Zavoranu, Monica si Irinel Columbeanu. Poate spun lucruri amuzante sau poate nu au nicio parere despre filme (asa cum credem toti), sau poate o sa ne lase cu gura cascata vorbind precum un critic de film. Poate o sa spuneti ca personajele astea nu sunt vedete. Din pacate termenul de vedeta a fost denaturat, si multi (mass-media sau oameni obisnuiti) considera acesti oameni adevarate vedete. Eu zic ca e o provocare sa vezi ce parere au astfel de vedete despre filme!

  2. Ana Ularu este o acrita foarte talentata si din emisiunile si interviurile in care apare se vede clar cat de inteligenta si citita este.In gusturile si recomandarile ei, clar as avea incredere!

  3. Persoane ca Daniela Crudu sau Bianca Dragusanu nu prea sunt vedete pentru mine.As vrea sa vad vorbind despre filme o vedeta ca Dan Negru sau Serban Huidu sau daca este sa aiba legatura cu filmul pe Alina Chivulescu,Maia Morgenstern sau Sergiu Nicolaescu

  4. Se pare ca nimeni nu stie prea multi actori romani.Vad numai daniela crudu si alte panarame.Desi e plecat de mult timp din tara si probabil ca nu mai stie nici romana eu tot as vrea sa vorbesc cu Sebastian Stan aproape singurul roman care s-a afirmat la Hollywood.As vrea sa incerc sa-i vorbesc despre romania poate trezesc in el spiritul national:D:))

  5. Hha, Sebastian Stan nu e singurul actor roman care a jucat in filme la Hollywood. Sa nu-l uitam pe Marcel Iures, care a preferat sa ramana la teatrul romanesc, decat sa se mute acolo, sa nu uitam ca avem multi actori care au succes peste hotare, de exemplu Dragos Bucur, Alexandra Maria Lara.
    Deci ca “nimeni nu stie prea multi actori romani asta e parerea ta”, insa acesti actori romani care ne fac mandri sa fim romani … nu sunt vedete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.