Premiera: Trailer Iron Man 2

2

Dupa trailerul tare al The Book of Eli si teaserul filmului Alice in Wonderland, Comic-Con-ul aduce publicului larg si primul trailer al filmului Iron Man 2. In clipul de mai jos puteti vedea filmarea trailerului la celebrul festival Comic-Con la o calitate destul de redusa, dar pe care fanii Iron Man o vor aprecia. Trailerul Oficial inca nu a fost dat publicitatii astfel incat, pana atunci, trebuie sa ne multumim cu ce avem.

Vizionati in premiera Trailerul “Iron Man 2”

Cu un buget de aproape 140 de milioane de dolari, primul film Iron Man (lansat in 2008) a reprezentat transpunerea intr-un film a personajului din benzile desenate si desenele animate. Succesul a fost aratat pana si de cele 350 de milioane de dolari incasate, de filmul ce-l are in rolul principal pe Robert Downey Jr., doar la box-officeul din Statele Unite!

Cel de-al doilea film Iron Man, va avea premiera pe 28 aprilie in Romania si o are in distributie si pe frumoasa Scarlett Johansson, pe acelasi Robert Downey Jr., dar si pe Edward Norton, Mickey Rourke, Samuel L. Jackson, Gwyneth Paltrow sau Don Cheadle.

Vom reveni cu un update in cazul in care apar imagini mai bune.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.