Premiera mondiala Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

0

Fanii entuziasti ai lui Jack Sparrow (sau mai bine zis, ai lui Johnny Depp) au motiv de bucurie. Cel de-al patrulea film cu Piratii a avut premiera mondiala sambata, 7 mai la Disneyland in California. Si de data asta, Disney a scoas artileria grea. Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides este primul film 3D proiectat in aer liber. Ecranul pe care filmul a putut fi urmarit a fost atat de mare (lat de aproape 30 de metri) incat a trebuit sa fie construit pe o insula.

Festivitatea de deschidere s-a desfasurat pe un covor rosu lung de 900 m pe care au defilat atat starurile filmului (Johnny Depp, Penelope Cruz, Geoffrey Rush, Ian McShane si multi altii), precum si invitati din toata lumea. Acestia au putut fi urmariti de peste 20 000 de persoane, fotografiati si intervievati de presa internationala. Si pentru ca lucrurile sa nu devina plictisitoare pe covorul rosu, invitatii, spectatorii si media au fost intretinuti de actori si muzicieni imbracati chiar in costumele originale din film.

Biletele pentru acest mare eveniment s-au vandut in doar 3 zile, la pretul de 1 000 $ fiecare. Totusi, Disney planuieste sa foloseasca veniturile obtinute in urma premierei in scopuri caritabile, si anume, vor dona toti banii din vanzari catre Boys & Girls Clubs of America. Tot show-ul s-a incheiat printr-un spectacol de artificii. La noi, premiera filmului Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides va fi mult mai modesta decat cea din State si va avea loc pe data de 20 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.