Pregatiti pentru “Surrogates”?

1

Septembrie, pe langa sfarsitul incontestabil de vara, promite a aduce si filme bune. Si ni-l aduce si pe Bruce Willis. Da, fortosul actor va starni controverse in noul film a lui Jonathan Mostow, “Surrogates”. Alaturi de Rada Mitchell (“Thick as Thieves”, “Henry Poole Is Here”) si Ving Rhames (“Echelon Conspiracy”) Willis promite o interpretare de thriller ca la carte. Cu influente S.F, caci trubadurul actiunii nu poate altfel. Astazi vreau sa va prezint noile postere ale ecranizarii prezentate de catre ai’ mai marii filmului:

surrogates 1 Pregatiti pentru Surrogates?

surrogates 3 Pregatiti pentru Surrogates?

surrogates 4 Pregatiti pentru Surrogates?

Destul de interesant? Hai sa spun si povestea filmului:

Doi agenti FBI (Bruce Willis si Rada Mitchell) investigheaza moartea unui student ce avea legatura cu un individ ce a reusit crearea unui fenomen-surogat ce permite oamenilor sa-si achizitioneze roboti ce le imita propria infatisare. Vom avea de suferit datorita unei tehnologii atat de inalte? Ne vom sustrage de la beneficiile vietii traite in timp real? Pelicula este adaptata cu ajutorul benzilor animate scrise de catre Robert Venditti.

Pe final, va spun ca pelicula isi face aparitia in 25 septembrie pe micile ecrane si pentru ca-s fata draguta, va arat si trailerul:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.