Postere pentru “My Soul To Take”, “Stone” şi “Skyline”

0

Toamna se număra decepţiile, pardon, filmele. În acest caz, afişele de prezentare ale unor filme despre care s-a vorbit aici, pe FILME TARI. Şi aşa se face că începem cu “My Soul To Take”, un proiect pe care l-am abordat chiar de curând, arătându-va trailerul dar şi câteva informaţii cu care să jonglaţi. O combinaţie de horror şi thriller, cu adolescenţi curioşi şi poate chiar periculoşi. Lansarea este promisă pentru 29 octombrie, mai jos aveţi şi posterul la verificat, iar aici puteţi revedea trailerul:

My Soul to Take Poster 460x681 Postere pentru My Soul To Take, Stone şi Skyline

Următorul la rând este “Stone”, proiectul care îi aduce pe cei trei (magnifici :D) împreună: Robert De Niro, Edward Norton şi Milla Jovovich. Şi despre el v-am vorbit, să fi trecut aproape un an de la ispravă. Aşadar, dacă doriţi să vedeţi un thriller amestecat cu scene fierbinţi şi jocul actoricesc al maeştrilor din Cetate, “Stone” este chiar o soluţie eficientă. Filmul se lansează pe 8 octombrie, vă las cu posterul, însă vă reamintesc şi de trailer aici:

Stone Poster 460x681 Postere pentru My Soul To Take, Stone şi Skyline

Ultimul, însă nu cel mai prost (deşi am dubii) este “Skyline”, un proiect “interplanetar”. Păi cum altfel, atunci când reînvii poveştile cu extratereştri? Trebuie însă să recunosc că nici trailerul, nici posterul nu arată deloc rău, ba dimpotrivă. Însă, îmi rezerv dreptul de a rămâne totuşi sceptică. “Skyline” se încăpăţânează să apară pe 12 noiembrie, posterul îl aveţi mai jos, iar cu trailerul v-am rezervat întâlnire aici:

Skyline Poster 460x681 Postere pentru My Soul To Take, Stone şi Skyline

sursa: aici
p.s: 83 482372

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.