Poster nou pentru The Amazing Spider-Man

0

Sony Pictures a lansat un nou poster pentru The Amazing Spider-Man (regia: Marc Webb), film care va fi lansat pe data de 13 iulie 2012 in Romania. The Amazing Spider-Man ii are in distributie pe Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Martin Sheen, Sally Field si Denis Leary. V-am prezentat mai demult povestea oficiala a filmului.

Regizorul Marc Webb a acordat un interviu pentru Heat Vision in care a mentionat ca este multumit de modul in care a iesit acest film: “Am vrut sa creez un univers care functioneaza pentru un film, dar am intentionat sa creez si un univers care nu numai ca poate sa reziste, dar este capabil si sa anticipeze viitoare povesti. Filmele de acest fel tind sa aiba continuari, desi, in cele din urma, publicul ne va spune daca vrea un sequel. Dar ma gadesc ca intr-un fel a fost un lucru interesant sa anticipez acele povesti si sa ma gandesc la intamplarile din spatele lor si cum putem sa mizam pe ele pentru o poveste in curs de desfasurare”.

Regizorul a comparat munca pentru pregatirea unui film cu interpretarea benzilor desenate, declarand ca ii place sa aleaga niste personaje pe care sa le dezvolte, dezvoltand noi povesti si noi universuri. Ideea de baza este ca atat realizarea unui film, cat si interpretarea unor benzi desenate sunt procese creatoare, caracterizate de existenta unui numar mare de directii pe care se poate merge. Puteti vedea mai jos noul poster pentru The Amazing Spider-Man:

sursa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.