Poster in miscare pentru Total Recall

0

total recall motion poster joblocom exclusive 460x258 Poster in miscare pentru Total Recall

Sony Pictures a lansat un poster in miscare pentru remake-ul filmului Total Recall, regizat de Len Wiseman (Underworld). Duminica, 1 aprilie 2012, va fi lansat si teaser trailerul pentru Total Recall, un thriller SF despre realitate si memorie, inspirat din povestirea We Can Remember It For You Wholesale, scrisa de Philip K. Dick.

total recall 2012 460x264 Poster in miscare pentru Total Recall

Rekall este o companie care transforma visele in amintiri reale. Douglas Quaid (Colin Farrell) este angajat la o fabrica, are o sotie frumoasa (Kate Beckinsale), dar isi doreste amintiri reale despre o viata de spion. In momentul in care procedura are o turnura neasteptata, Quaid incepe sa fie urmarit de politie, controlata de Cohaagen (Bryan Cranston). Personajul principal intalneste un luptator rebel (Jessica Biel), care lucreaza pentru conducatorul miscarii de rezistenta (Bill Nighy). Limita dintre fantezie si realitate devine neclara, iar destinul lui Quaid se schimba pe masura ce isi descopera adevarata identitate, adevarata dragoste si adevarata sa menire. In film mai joaca Bill Nighy, John Cho si Ethan Hawke.

total recall 1990 06 g 460x311 Poster in miscare pentru Total Recall

Total Recall (1990), regizat de Paul Verhoeven si avandu-i in rolurile principale pe Arnold Schwarzenegger, Sharon Stone, Michael Ironside si Rachel Ticotin a inregistrat incasari totale de peste 261 milioane de dolari. Remake-ul acestui film va fi lansat in data de 3 august 2012. Mai jos puteti vedea si posterul in miscare pentru Total Recall:

sursa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.