Poltergeist remake programat pentru 2010

1

Aceia dintre voi care apreciază și filmele mai vechi cu siguranță au auzit de celebrul horror al lui Tobe Hooper din 1982, produs și co-scris de către Steven Spielberg. Intitulat Poltergeist, filmul spune povestea unei familii americane, care și-a construit casa pe terenul unui fost cimitir indian. În consecință, încăperile sale sunt bântuite.

Succesul său a determinat apariția a alte două sequel-uri. Unul în 1986 și celălalt doi ani mai târziu. Ambele, fără să fi captat atenția publicului așa cum se aștepta compania producătoare.

Poltergeist gal 431 Poltergeist remake programat pentru 2010

Cu toate acestea, zilele trecute, MGM a dat publicității data de lansare a unui al patrulea Poltergeist: 24.11.2010.

Iar pentru a se asigura că filmul nu va mai fi un eșec, MGM i-a adus în echipă pe Stiles White și Juliet Snowden, scenariștii unui alt horror care s-a bucurat de succes – Boogeyman (2005), dar și pe regizorul Vadim Perelman, al cărui film de debut, House of Sand and Fog (2003), a obținut 3 nominalizări la premiile Oscar.

saramon, însă, a văzut cel de-al doilea film al lui Perelman, The Life Before Her Eyes, și, de aceea, te sfătuiește să nu ai așteptări prea mari!

1 COMENTARIU

  1. Ar fii trebuit sa faca un film horror cu scenariu nou. M-am saturat de atatea remake-uri la toate filmele bune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.